Alexandar Cosmetics - Elle Cosmetics - Central Point

U Central Point-u u Podgorici (ulica Marka Radovića br. 3), nalazi se Elle Cosmetics - Alexandar Cosmetics distributivni centar za Crnu Goru.

U ovom objektu pronaći ćete sve za negu i ulepšavanje, kao i profesionalnu opremu i nameštaj za frizerske i kozmetičke salone. U bogatom asortimanu vodećih svetskih brendova, posebno se izdvajaju: Revolution Beauty London, Blush, Ardell, NYX Professional Makeup, Galaxy Professional, Infinity, KYO, Macadamia, Insight, Hask, FreeLimix, Ikoo, Novex, Andis, Oster, Spa Natural, Roial, Cala… Na ovoj lokaciji možete kupiti i poklon vaučere i na taj način obradovati drage osobe najlepšim poklonima. 

Iako je Central Point novija gradska lokacija u Podgorici, odlično je povezana sa drugim delovima grada. U neposrednoj blizini ovog prodajnog objekta nalazi se javna garaža sa velikim brojem parking mesta. Takođe, javna parking mesta su dostupna i na ulici ispred objekta. 

Ovaj objekat je pet-friendly, tako da u kupovinu možete doći sa vašim kućnim ljubimcem.

Izuzetno ljubazno i stručno osoblje će vam rado dati odgovore na sva pitanja u vezi sa proizvodima i pomoći oko eventualnih nedoumica prilikom njihovog odabira. Ovde možete isprobati i uzorke omiljene šminke, kako biste što lakše odabrali najbolje makeup proizvode. 

Posetite Central Point i Alexandar Cosmetics Podgorica distributivni centar, kako biste obnovili kolekciju proizvoda za negu i ulepšavanje, ili opremili svoj salon. Za više informacije o dostupnosti, rezervaciji ili preuzimanju proizvoda u ovom objektu kontaktirajte direktno distributera.

Kontakt podaci

Get directions