Pet razloga zašto bi trebalo da koristite hijaluron

Proces starenja kože nemoguće je zaustaviti, ali je zato, uz hijaluron, moguće učiniti ga manje stresnim za našu kožu. Osim toga, redovno korišćenje adekvatne kozmetike usporiće starenje.

Kad je reč o anti-age kozmetici, proizvodi koji sadrže hijaluron su osnova kvalitetne nege. Samim tim, trebalo bi da budu deo beauty rutine svake žene.

Foto: Freepik

 

Otkrivamo vam pet razloga zbog kojih bi krema sa hijaluronskom kiselinom trebalo da (p)ostane neizostavni deo vaše nege.

 

1. Hijaluron dubinski hidrira kožu

Molekuli hijaluronske kiseline imaju izrazito visoku moć upijanja tečnosti. To je važno zato što je krajnji rezultat ono što nam je svima važno – zategnuta i hidrirana koža.

Dobra vest je da je hijaluronska kiselina prirodni sastojak kože. Možete je koristiti i ukoliko imate izrazito suvu kožu ili ekcem, bez bojazni da ćete nadražiti svoju osetljivu kožu.

 

2. Odgovara svakom tipu kože

Bez obzira na to koji tip kože imate – suvu, masnu, mešovitu ili osetljivu – ona će sigurno dobro reagovati na hijaluronsku kiselinu. Proizvodi sa ovom supstancom se mogu kombinovati sa drugim anti-age kremama, sredstvima sa sunčanje, lekovima za uklanjanje akni i tome slično, bez straha da će doći do pojave neželjenih efekata. To je još jedan razlog više da hijaluronska kiselina dobije svoje zasluženo mesto u svakodnevnoj nezi vašeg lica.

 

3. Hijaluron utiče na smanjenje bora

Korišćenje proizvoda na bazi hijaluronske kiseline koži obezbeđuje preko potrebnu vlažnost. Sve to dovodi do smanjenja bora i svih onih delikatnih linija na koži koje ne želimo.

Iako je rezultate moguće videti brzo, za dugoročan efekat i smanjenje dubine bora, neophodno je redovno koristiti kreme i serume sa hijaluronom kao podlogu za nanošenje drugih prozvoda na lice.

hijaluron

 

4. Hijaluronska kiselina je prirodna i bezbedna

Iako zvuči kao medicinsko sredstvo, hijaluronska kiselina je u stvari vrsta šećera koji je prirodno prisutan u našem telu. Njegova količina se sa godinama smanjuje, što dovodi do gubitka mladolikog izgleda i elastičnosti kože. Korišćenje proizvoda sa ovim dragocenim sastojkom nadomešćuje ono što starenje neminovno čini našoj koži.

 

5. Ima antioksidativno dejstvo i smanjuje upale

Hijaluronska kiselina je prirodni antioksidant. Ona štiti kožu od slobodnih radikala kojima je svakodnevno izložena i na taj način eliminiše crvenilo.

Ukoliko ne želite da rizikujete sa nečim tako važnim kao što su nega i izgled vaše kože, opredelićete se za REVUELE Hydralift Hyaluron kolekciju za negu lica. Ona sadrži optimalnu količinu hijalurona i koži obezbeđuje mladalački izgled, čineći je hidriranom i zdravom, bez korišćenja bilo kakvih invazivnih tretmana.

Rutina nege kože svake žene je različita. Dok god se pridržavate optimalne hidratacije i sa njom povezanih sastojaka, na dobrom ste putu.

Hijaluronska kiselina za lice
Foto: Freepik

 

Podelite sa nama u komentarima kako izgleda vaša beauty rutina i koje proizvode iz REVUELE Hydralift Hyaluron linije ste isprobale!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)