Optima Cosmetics

Na jednoj od najpopularnijih lokacija u Vranju, u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 173 (na uglu sa Jug Bogdanovom ulicom) nalazi se naš distributivni centar Optima Cosmetics

U ovom objektu ćete pronaći sve za ličnu negu i ulepšavanje, kao i profesionalne proizvode za kozmetičke i frizerske salone, vodećih svetskih brendova. Među najpopularnijima izdvajaju se: Revolution Beauty London, Blush, Ardell, NYX Professional Makeup, Cala, Spa Natural, Galaxy Professional, IBD, Revuele, Revox B77, Infinity, Andis, Oster, Tecno Elettra, Macadamia, Insight, FreeLimix, KYO, Hask, Osmo... 

Ukoliko niste sigurni šta da kupite dragim osobama za poklon, u ovom objektu su dostupni poklon vaučeri, čiju vrednost možete sami izabrati. 

Objekat je pet friendly, tako da u kupovinu omiljenih kozmetičkih i makeup proizvoda možete povesti i svoje ljubimce. Na ulici ispred samog objekta dostupan je javni parking. 

Profesionalno osoblje u ovom distributivnom centru će rado odgovoriti na sva pitanja u vezi sa artiklima iz prodajnog asortimana i pomoći oko eventualnih nedoumice prilikom odabira proizvoda. 

Za informacije o dostupnosti željenih artikala na ovoj lokaciji, kontaktirajte direktno distributera. 

Kontakt podaci

  • Kralja Stefana Prvovenčanog 173, Vranje
  • Ponedeljak - petak: 9 h - 21 h

    Subota: 9 h - 16 h

Get directions