Sanja Cosmetics PS Bulevar oslobođenja

Distributivni centar Sanja Cosmetics PS se nalazi na čuvenom novosadskom Bulevaru oslobođenja, na broju 43.

Ovde ćete pronaći veliki izbor proizvoda za manikir i pedikir, sve za depilaciju, frizerski pribor i aparate, kao i ostale kozmetičke i makeup proizvode za profesionalnu (salonsku) i ličnu upotrebu.
Galaxy Professional, Spa Natural, Roial, Cala, Revolution Beauty London, Blush, Ardell, Revuele, Revox B77, Infinity, Andis, Oster, Tecnoelettra, Macadamia, Insight, FreeLimix, KYO, Novex, Osmo - samo su deo velike ponude svetski poznatih brendova, vrhunskog kvaliteta.

Ispred objekta, kao i u njegovoj neposrednoj blizini, postoje javna parking mesta na ulici, a na ovoj lokaciji saobraća i veliki broj linija gradskog prevoza (autobusi 3, 7, 8, 14...).
Na ovoj lokaciji omogućen je pristup osobama sa invaliditetom. Objekat je pet friendly, tako da u kupovinu možete doći i sa vašim kućnim ljubimcem.

Zaposleni u ovom distributivnom centru su izuzetno ljubazni i dobro informisani o svim proizvodima iz prodajnog asortimana. Profesionalno osoblje je uvek spremno da pomogne oko izbora artikala, odgovori na sva pitanja u vezi sa našim proizvodima i da stručne savete o načinima njihove primene.

Za dodatne informacije o rezervaciji proizvoda i dostupnosti željenih artikala, kontaktirajte direktno distributera.

Kontakt podaci

  • Bulevar oslobođenja 43, Novi Sad
  • Ponedeljak - petak: 8 h - 21 h

    Subota: 8 h - 18 h

Get directions