Alexandar Cosmetics - VELEPRODAJA

Veleprodajni objekat nalazi se u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana, br. 69.

Kompletnu ponudu naših kozmetičkih i makeup proizvoda, kao i aparate, nameštaj i opremu za salone, možete pronaći u ovom prodajnom mestu.

Bogat asortiman obuhvata preko 30.000 artikala vodećih svetskih brendova koji se bave proizvodnjom i prodajom šminke, kozmetike, aparata i opreme za kozmetičke i frizerske salone. U ponudi su dostupni i proizvodi za negu kućnih ljubimaca: četke i aparati za šišanje životinja, kozmetika za kupanje pasa...
U ponudi je zastupljeno više od 100 brendova, među kojima se posebno izdvajaju: Revolution Beauty London, Blush, Ardell, NYX Professional Makeup, Revuele, Revox B77, Cala, Spa Natural, Galaxy Professional, IBD, Ezflow, Infinity, Andis, Oster, Tecno Elettra, Macadamia, Insight, FreeLimix, KYO, Ikoo, Hask, OsmoAmika, kao i mnogi drugi.

Naš veleprodajni objekat je pet friendly, tako da u kupovinu možete doći sa vašim kućnim ljubimcem.

Ispred objekta je dostupan besplatan javni parking na ulici. U blizini se nalaze autobuska stajališta za gradske linije 7, 9, 11, 12, 13 i 18.  

Naše ljubazno i stručno osoblje je spremno da odgovori na sva pitanja u vezi sa proizvodima i da vam pomogne u odabiru.

Ovaj objekat je pre svega namenjen za pravna lica i sve korisnike koji su zainteresovani za kupovinu nameštaja i profesionalne kozmetičke i frizerske opreme. Takođe, u ovom objektu možete preuzeti vaše online porudžibine, ukoliko prilikom njihovog kreiranja za način dostave izaberete opciju „Preuzimanje u veleprodajnom objektu”.

Vidimo se!

Kontakt podaci

  • Cara Dušana 69, Novi Sad
  • Ponedeljak - petak: 8 h - 16 h

    Subota: 8 h - 15.30 h

Get directions