Alexandar Cosmetics - MALOPRODAJA

Maloprodajni objekat se nalazi u Novom Sadu, na uglu ulica Miše Dimitrijevića i Braće Ribnikar (preko puta Tehničke škole „Mileva Marić Ajnštajn”).

U ovom prodajnom objektu pronaći ćete kompletnu ponudu kozmetičkih i makeup proizvoda iz našeg asortimana, kao i manje aparate za kozmetičke i frizerske salone. U bogatoj ponudi vodećih svetskih brendova posebno mesto zauzimaju: Revolution Beauty London, Blush, Ardell, NYX Professional Makeup, Revuele, Revox B77, Cala, Spa Natural, Galaxy Professional, IBD, Ezflow, Infinity, Andis, Oster, Tecno Elettra, Macadamia, Insight, FreeLimix, KYO, Ikoo, Hask, Osmo, Amika...

Takođe, ovde možete kupiti i poklon vaučere u željenom iznosu i na taj način obradovati drage osobe lepim poklonom. 

Ukoliko imate kućnog ljubimca od kojeg ne želite da se odvajate, slobodno ga povedite sa sobom u kupovinu, jer je ovaj objekat pet friendly

Ljubazno i profesionalno osoblje je tu da pruži odgovore na sva pitanja u vezi sa artiklima iz prodajnog asortimana, kao i da pomogne oko eventualnih nedoumice prilikom odabira proizvoda.

Javna parking mesta (plava zona) dostupna su ispred objekta, a u blizini se nalaze autobuska stajališta za gradske i prigradske linije: 2, 6, 7, 12, 19, 64, 68, 69, 71, 72, 73, 74 i 76.

Čekamo vas!

Kontakt podaci

  • Miše Dimitrijevića 1, Novi Sad
  • Ponedeljak - petak: 8 h - 20 h

    Subota: 8 h - 15.30 h

Get directions