Fashion Club D&M - Kazandžijsko

Na veoma popularnoj lokaciji u Nišu, u pešačkoj zoni na ulazu u Kazandžijsko sokače (u neposrednoj blizini spomenika Stevanu Sremcu), nalazi se naš distributivni centar Fashion Club D&M. 

U ovom objektu pronaći ćete sve za farbanje, negu i stilizovanje kose, profesionalne frizerske aparate, pribor (makaze, četke, viklere...) i preparate, materijal za nadogradnju noktiju, pribor za manikir i pedikir, aparate, materijal i pribor za depilaciju, proizvode za negu kože lica i tela, kozmetiku za muškarce, parfeme, šminku i sve za nadogradnju trepavica, kozmetičke kofere, nesesere, ogledala... Najpopularnije svetske brendove iz beauty industrije naći ćete ovde: FreeLimix, Macadamia, Hask, KYO, Infinity, Ronney, Totex, Insight, Diva, Kiepe, Oster, Andis, Tecno Elettra, Labor Pro, Revuele, Agrado, Orjena, Cala, Dermal, Spa Natural, Emmeci, Roial, Arco Cosmetici, Revolution Beauty London, Blush, NYX Professional Makeup, Ardell, Galaxy Professional, IBD, Gentlemen´s, Clubman, Beardburys i mnoge druge.
U ovom distributivnom centru možete kupiti poklon kartice i vama dragim osobama na taj način omogućiti da sami biraju svoje omiljene beauty proizvode. Sigurni smo da će ovakav poklon obradovati svakog ljubitelja kozmetike. 

Ovaj objekat je pet friendly i vaši kućni ljubimci su uvek dobrodošli. U ovom distributivnom centru je olakšan pristup osobama sa invaliditetom.
Objekat se nalazi u blizini ekstra parking zone (parkiranje je besplatno subotom posle 14 h i nedeljom). 

Profesionalnost, stručnost, poznavanje kompletnog asortimana i spremnost da u svakom trenutku izađu u susret kupcu - glavne su osobine koje odlikuju zaposlene u ovom objektu. Za sve informacije o dostupnosti, rezervaciji i preuzimanju artikala na ovoj lokaciji kontaktirajte direktno distirbutera. 

Kontakt podaci

  • Kopitareva 15, Niš
  • Ponedeljak-subota: 8.30 h - 21.30 h

    Nedelja: 9 h - 17 h

Get directions