Professional Beauty - TC Stop Shop Borča

Distributivni centar Professional Beauty nalazi se u tržnom centru Stop Shop u Borči (lokal br. 37), sa leve strane od kružnog toka. 

U ovom objektu pronaći ćete širok asortiman kozmetičkih i makeup proizvoda za ličnu i profesionalnu upotrebu, kao i manje aparate za kozmetičke i frizerske salone. Iz bogate ponude posebno se izdvajaju vodeći svetski brendovi: NYX Professional Makeup, Revolution Beauty London, Blush, Insight, Ardell, Revuele, Revox B77, Cala, Spa Natural, Galaxy Professional, IBD, Ezflow, Infinity, Andis, Oster, Hask, Macadamia, FreeLimix, KYO, Tecno Elettra, Ikoo, Osmo...

Stručno i ljubazno osoblje pružiće vam odgovore na sva pitanja u vezi sa proizvodima i pomoći da rešite sve nedoumice vezane za njih. Ako vam je potrebno više informacija o dostupnosti, rezervaciji ili preuzimanju proizvoda u ovom objektu kontaktirajte direktno distributera.

 

Kako doći do objekta

Ukoliko dolazite iz pravca Trga republike, do stanice na Zrenjaninskom putu, možete doći linijom 96 gradskog prevoza. Ako dolazite iz pravca Zemuna, do iste stanice možete stići linijom 85.

Kontakt podaci

  • TC Stop Shop Bratstva i jedinstva 2G/37, Borča, Beograd
  • Ponedeljak - nedelja: 10 h - 22 h

Get directions