Black Care - TC BIG Rakovica

U okviru prodajnog kompleksa Capitol Park u Rakovici (južno predgrađe Beograda, Patrijarha Dimitrija 14) smešten je distributivni centar Black Care Rakovica. 

Veliki izbor opreme i nameštaja za kozmetičke i frizerske salone, kao i profesionalnu šminku, kozmetiku za negu lica, tela i kose, možete pronaći u ovom distributivnom centru. U ponudi se nalazi preko 15.000 proizvoda: kozmetički i frizerski aparati i oprema, pribor za šišanje, prese i fenovi sa kosu, materijal za manikir, negu i nadogradnju noktiju, pribor za pedikir, materijal za depilaciju, profesionalna šminka, pribor za airbrush i tattoo i dr.

Na ovoj lokaciji ćete pronaći sve što vam je neophodno za posao ili kućnu negu, vodećih svetskih brendova: Blush, Galaxy Professional, IBD, Ardell, GiGi, Arco, FreeLimix, Macadamia, Kiepe, Revolution Beauty London, NYX Professional Makeup, Andis, Oster, Tecno Elettra, Infinity... 

Ispred tržnog centra obezbeđen je prostran parking. U neposrednoj blizini objekta nalaze se dve autobuske i jedna tramvajska stanica. Do tržnog centra Capitol Parka Rakovica saobraćaju sledeće autobuske linije: 37, 47, 54, 504, 505 i tramvajska linija broj 3. 

Kontakt podaci

  • Capitol Park - Patrijarha Dimitrija 14, Rakovica, Beograd
  • Ponedeljak - nedelja: 10 h - 22 h

Get directions