BEO Cosmetics - Vračar

Jedan od većih Alexandar Cosmetics distributivnih centara u Beogradu nalazi se na Vračaru, u ulici Vardarska 29 (oko 50 m udaljenosti od raskrsnice ulica Južni bulevar i Maksima Gorkog). Ulaz u lokal je iz ulice Južni bulevar. 

Ovaj objekat je izuzetno dobro opremljen proizvodima za šminkanje, manikir, pedikir, depilaciju, negu kose i kože, kao i nameštajem, opremom i priborom za kozmetičke i frizerske salone, a asortiman se redovno proširuje novitetima iz naše ponude. Ovde možete pronaći veliku ponudu aparata za kozmetičke tretmane, kozmetičkih kreveta, pomoćnih stolica i polica za salone, šamponjera, frizerskih i berberskih stolica i manikir stolova. 
Među proizvodima vodećih svetskih brendova iz oblasti makeup-a, nege lica i tela, kozmetičke i frizerske opreme posebno se izdvajaju: Revolution Beauty London, Blush, Ardell, Revuele, Revox B77, Cala, Spa Natural, Galaxy Professional, IBD, Infinity, Andis, Oster, Tecno Elettra, Macadamia, Insight, FreeLimix, KYO, Hask, Osmo i mnogi drugi. 

Ovde su kućni ljubimci dobrodošli, tako da ih možete slobodno povesti sa sobom kada krenete u kupovinu, jer je objekat pet friendly. Preko puta lokala dostupna su javna parking mesta u zelenoj parking zoni. U neposrednoj blizini saobraća nekoliko linija gradskog autobusa: 25, 26, 46, 55...

Zaposleni su veoma ljubazni, srdačni, profesionalni i spremni da vam u svakom trenutku pomognu pri odabiru proizvoda, kao i da daju savete i pruže odgovore na sva pitanja u vezi sa prodajnim asortimanom.

Za sve dodatne informacije o dostupnosti željenih proizvoda na ovoj lokaciji, kontaktirajte direktno distributera. 

Kontakt podaci

Get directions