BEO Cosmetics 3 - Banjica

Beo Cosmetics 3, naš distributivni centar na Banjici, nalazi se u sklopu mini tržnog centra Change Me, u Crnotravskoj ulici 7-9 (preko puta Bajfordove šume). 

U ponudi su zastupljeni popularni i visokokvalitetni proizvodi za negu lica i tela, šminkanje, negu, farbanje i stilizovanje kose, kao i aparati, pribor i oprema za kozmetičke i frizerske salone. Samo deo asortimana čine brendovi: Revolution Beauty London, Blush, Ardell, Revuele, Revox B77, Cala, Spa Natural, Galaxy Professional, IBD, Infinity, Andis, Oster, Tecno Elettra, FreeLimix, KYO, Hask, Osmo, Macadamia, Insight... 

Ovaj objekat je pet friendly, tako da u kupovinu vaših omiljenih kozmetičkih proizvoda možete doći sa kućnim ljubimcem. Ispred samog objekta postoji parking, koji se plaća po satu. U blizini saobraćaju sledeće autobuske linije: 47, 47N, 47Nb, 48, 48N, 49, 50, 78, 401, 402, 403, 405.

Ukoliko ste u nedoumici prilikom odabira proizvoda, slobodno potražite savet od zaposlenih u ovom distributivnom centru. Ljubazno i stručno osoblje je dobro upoznato sa svim proizvodima i u svakom trenutku vam mogu dati odgovore na pitanja u vezi sa prodajnim asortimanom.

Za sva pitanja o dostupnosti, rezervaciji ili preuzimanju proizvoda u ovom objektu, kontaktirajte direktno distributera. 

Kontakt podaci

Get directions