Ogledalo Pietranera Aura

Šifra: 36745

Pietranera je poznati italijanski brend osnovan 1956. godine, koji se bavi proizvodnjom opreme i nameštaja za frizerske i berberske salone. Bogata tradicija, konstantan napredak i uvođenje novih tehnologija doveli su ovaj brend na vodeće mesto najkvalitetnijih proizvođača opreme i nameštaja za salone. Vrlo popularni luksuzni komadi nameštaja namenjeni su svima koji žele kvalitet, dugotrajnost i autentičnost. Svaki komad nameštaja možete osmisliti po svom ukusu i potrebama dajući mu lični pečat. 

 

Model: Aura

 

Aura ogledalo modernog i atraktivnog dizajna. Izrađeno od visokokvalitetnog materijala po principima najnovije italijanske tehnologije. Drveni okvir u beloj mat boji i detalji od hromiranog metala uklopiće se u svaki enterijer. Model Aura je jedna od najvećih jedinica baznih ogledala, sa dva radna mesta. Poseban dizajn, oblik i veličina daju jedinstven izgled svakom salonu. Poseduje ugradnu utičnicu sa prekidačem kao i mogućnost postavljanja nosača za fen. Ogledalo je dostupno u varijanti sa i bez LED osvetljenja, bazom u zlatnoj ili srebrnoj boji kao i nosačima za fen.

  

Prilagodite model svojim potrebama i kreirajte upit:

 

 

Dodatna oprema

 

 

 

 

Ogledalo možete da prilagođavate u skladu sa vašim željama i potrebama i birate dodatnu opremu, koja će obogatiti vašu ponudu klijentima i olakšati rad.

 

U našoj ponudi možete pronaći dva modela Pietranera ogledala, uz mogućnost biranja dodatne opreme.

 

Mogući dodaci (uz doplatu):

  • Baza u obliku diska u srebrnoj ili zlatnoj boji;
  • Držač fena u srebrnoj ili zlatnoj boji;
  • Oslonac za noge, dostupno više modela;
  • Model sa i bez LED osvetljenja.

 

 

 

 

NAPOMENA:

Za sve informacije o modelima i mogućim dodacima kreirajte upit. Ostavite vaše podatke (ime i prezime, kontakt telefon i mejl adresu) i poruku ukoliko imate dodatna pitanja. Kontaktiraćemo vas u najkraćem roku, kako biste dobili sve neophodne informacije. Modele možete pogledati u našem Showroom-u u Novom Sadu.

 

Alexandar Cosmetics

 

Tehničke karakteristike

 

  • Visina sa bazom 197 cm;
  • Prečnik 180 cm;
  • Širina 21 cm;
  • Širina sa bazom 55 cm;
  • Visina postolja baze 17 cm.

 

 

 

GARANCIJA:

Dve godine.

 

DEKLARACIJA:
Naziv proizvoda: Ogledalo
Količina: 1 kom.
Zemlja porekla: Italija
Uvoznik za Srbiju: Alexandar DOO Novi Sad

 

 

Dimenzije ogledala

Alexandar Cosmetics