Ležaljka LEMI Re-Wave

Šifra: 36736

Ekskluzivni i luksuzni italijanski brend, LEMI je jedan od vodećih na internacionalnom tržištu, u proizvodnji multifunkcionalnih kreveta, fotelja i ostalog nameštaja za beauty i spa centre.

Izuzetan dizajn, kvalitet, funkcionalost i vrhunska tehnologija u izradi nepogrešivo će podići nivo vaših usluga i zadovoljstvo klijenata.

U našoj ponudi možete pronaći razne modele LEMI kreveta, uz mogućnost biranja dezena i dodatne opreme. Modele možete pogledati u našem showroom-u u Novom Sadu.

 

 

MODEL: Re-Wave

 

Ležaljka Re-Wave prefinjenog dizajna, sa metalnim okvirom, vodootpornim dušekom i presvlakom od EKO kože, koja se lako uklanja.

Ergonomski „talasasti” oblik ležaljke je idealan za opuštanje i pravilno držanje tela. Prilikom ležanja, noge i srce su u istoj visini, što doprinosi pravilnom funkcionisanju kardiovaskularnog sistema.

Ležaljka sadrži i jastuk za glavu, koji se može prilagoditi klijentu.

Prilagodite model svojim potrebama i kreirajte upit:

 

 

Dodatna oprema

Boja baze:

Boja dušeka:

 

 

 

Ležaljku možete da prilagođavate u skladu sa vašim željama i potrebama i birate dodatnu opremu, koja će obogatiti vašu ponudu klijentima. Osim za relaksaciju, ležaljka se može koristiti u spa centrima i na bazenima.

Ležaljka je dostupna u 2 varijante: sa 4 nosača izrađena od okume drveta, kao i 2 metalna nosača u boji. U obe varijante konstrukcija je drvena.

Takođe jedna od dostupnih varijanti je i personalizovani dušek sa logom po vašoj želji, koji može poslužiti kao savršena reklama.

 

 

Mogućnost odabira boje:

 • Dušeka;
 • Baze.

 

Mogući dodaci (uz doplatu):

 • Jastuk;
 • Personalizovani dušek sa logom.

 

Karakteristike ležaljke:

 • Nosivost: 150 kg;
 • Dužina: 165 cm;
 • Širina: 60 cm.

 

Opcije:

 • Drvena ili metalna baza - Re-Wave ležaljka je dostupna u dve verzije: 4 nosača od okume drveta, modernog dizajna koji garantuju stabilnost i sigurnost, ili 2 metalna nosača, koji pružaju dodatnu eleganciju dizajnu.
 • Vodootporni dušek - Re-Wave sadrži udoban vodootporni dušek koji se može ukloniti, uključujući udoban jastuk za glavu, čija postava garantuje udobnost u trenucima potpunog opuštanja.
 • Maksimalna udobnost - Zahvaljujući ergonomskom obliku ležaljke, omogućena je potpuna udobnost klijentu, kao i pravilno funkcionisanje kardiovaskularnog sistema.

 

NAPOMENA: Za sve informacije o standardnom (baznom) modelu ležaljke i mogućim dodacima kreirajte upit. Možete odabrati željenu boju baze i dušeka, kao i dodatnu opremu za koju ste zainteresovani, prilikom kreiranja upita.

Ostavite vaše podatke (ime i prezime, kontakt telefon i mejl adresu) i poruku ukoliko imate dodatna pitanja.

Kontaktiraćemo vas u najkraćem roku kako biste dobili sve neophodne informacije u vezi sa ovim modelom.

DRVENA ILI METALNA BAZA

DRVENA ILI METALNA BAZA

VODOOTPORNI DUŠEK

VODOOTPORNI DUŠEK

MAKSIMALNA UDOBNOST

MAKSIMALNA UDOBNOST

Alexandar Cosmetics

 

BAZA LEŽALJKE

 • Zakrivljena baza ležaljke dostupna je u drvenoj i metalnoj varijanti.

DUŠEK LEŽALJKE

 • Spa Prestige, Nefos i Vita materijali i njihova posebna završna obrada i kvalitet garantuju lako čišćenje i održavanje.

 

GARANCIJA:
Pet godina na dušek.
Deset godina na sve metalne delove.

 

DEKLARACIJA:
Naziv proizvoda: Ležaljka Re-Wave
Količina: 1 kom.
Zemlja porekla: Italija
Uvoznik za Srbiju: Alexandar DOO Novi Sad

 

Dimenzije ležaljke:

Alexandar Cosmetics