Professional Beauty - BIG Shopping Centar

U sklopu tržnog centra BIG u Zrenjaninu, nalazi se naš distributivni objekat Professional Beauty. Ispred tržnog centra obezbeđen je besplatan parking tokom celog dana.
U ovom objektu naći ćete sve što vam je neophodno za profesionalnu ili kućnu negušminku, aparate i opremu za frizerske i kozmetičke salone. U asortimanu ćete pronaći najkvalitetnije proizvode brendova: Revolution Beauty London, Blush, NYX Professional Makeup, Ardell, Revuele, Revox B77, Cala, Spa Natural, Galaxy Professional, IBD, Infinity, Insight, Andis, Oster, Hask, Macadamia, FreeLimix, KYO, Tecno Elettra, Ikoo, Osmo i mnogih drugih.

Ovaj objekat je pet friendly, tako da u kupovinu možete doći sa vašim kućnim ljubimcem. U distributivnom centru je obezbeđen besplatan Wi-Fi internet za sve kupce. Na ovoj lokaciji možete kupiti i poklon vaučere i na taj način obradovati vama drage osobe.

Zaposleni će vam rado pomoći oko odabira proizvoda i dati odgovore na sva vaša pitanja u vezi sa prodajnim asortimanom. Ukoliko vam je potrebno više informacija o dostupnosti, rezervaciji ili preuzimanju proizvoda u ovom objektu, kontaktirajte direktno distributera. 

Kontakt podaci

  • Bagljaš, Zapad 5, Zrenjanin
  • Ponedeljak - nedelja: 10 h - 22 h

Get directions