Wiki Cosmetics

U samom centru Jagodine u ulici Kneza Lazara 45 nalazi se Wiki Cosmetics, Alexandar Cosmetics distributivni centar. 

Ovde možete pronaći uvek aktuelne, popularne i najnovije proizvode iz sveta kozmetike. U asortimanu su dostupni proizvodi kako za profesionalnu upotrebu, za kozmetičke i frizerske salone, tako i za kućnu, svakodnevnu negu lica, tela i kose. U ponudi su: profesionalni aparati i pribor za frizere (fenovi, mašinice za šišanje, prese, figara, makaze, četke), pribor i materijal za manikir, negu i nadogradnju noktiju, pribor za pedikir, kompletna oprema za depilaciju, profesionalna šminka i makeup pribor, preparati za negu lica, tela i kose, kao i mnogi drugi proizvodi namenjeni profesionalcima i zaljubljenicima u negu i lepotu. Među svetski poznatim brendovima, posebno su popularni: Galaxy Professional, IBD, FreeLimix, Infinity, KYO, Diva, Kiepe, Revuele, Andis, Oster, GiGi, Spa Natural, Techno Elettra, Novex, Insight, Ronney, Macadamia, Revolution Beauty London, Blush, Ardell... 

Sve proizvode koje kupite u ovom distributivnom centru, zaposleni će rado, na vaš zahtev, besplatno upakovati. Ovde možete kupiti i poklon vaučere kako biste obradovali nekog dragog lepim poklonom. 

Vrata ovog lokala su uvek otvorena i za sve vaše kućne ljubimce, jer je objekat pet friendly. 
Ispred samog distributivnog centra nalazi se javni parking (prva zona), a u blizini postoji i parking garaža. 

Zaposleni su dobro informisani o svim proizvodima iz prodajnog asortimana, konstantno usavršavaju svoja znanja, prate trendove iz sveta nege i lepote, kako bi na najbolji mogući način izašli u susret zahtevima klijenata. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice prilikom odabira proizvoda, ljubazno i stručno osoblje će vam pomoći savetima i preporukama. 

Za sve informacija o dostupnosti, poručivanju i preuzimanju proizvoda iz našeg asortimana u ovom objektu, kontaktirajte direktno distributera.

Kontakt podaci

  • Kneza Lazara 45, Jagodina
  • Ponedeljak - petak: 9 h - 20 h

    Subota: 9 h - 15 h

Get directions