Nea Cosmetics - Zemun

U naselju Sava Kovačević u Zemunu, na samom početku Prvomajske ulice, smešten je naš distributivni centar Nea Cosmetics. 

Ovde ćete pronaći veoma širok asortiman pribora, opreme i aparata za kozmetičke i frizerske salone (sve za depilaciju, nadogradnju noktiju, manikir, pedikir, tretmane lica, masažu, šminkanje, kao i farbe za kosu, četke, fenove, prese, mašinice i makaze za šišanje), ali i proizvode za ličnu upotrebu. Ovo su samo neki od vodećih svetskih brendova, koje redovno možete pronaći u njihovom asortimanu: Revolution Beauty London, Blush, Galaxy Professional, Macadamia, Inifnity, FreeLimix, Insight, Hask, Andis, Oster, Tecno Elettra, Spa Natural, Cala i mnogi drugi. 

Ukoliko koristite gradski prevoz, do ovog objekta najlakše možete doći sledećim autobuskim linijama: 15, 18 i 78, čija stajališta se nalaze u neposrednoj blizini ovog distributivnog centra. Ako dolazite sopstvenim prevozom, u okolini objekta postoji veliki broj besplatnih parking mesta.
Lokal se nalazi u prizemlju zgrade, što olakšava pristup osobama sa invaliditetom. Kućni ljubimci su ovde rado viđeni gosti, jer je ovaj objekat pet friendly. 

Izuzetno profesionalno, ljubazno i uslužno osoblje uvek je spremno da vam pomogne pri odabiru najboljih proizvoda. Ukoliko ste zainteresovani za poručivanje određenih artikala u većim količinama, ili imate bilo kakva pitanja o dostupnosti proizvoda na ovoj lokaciji, kontaktirajte direktno distributera.

Kontakt podaci

  • Prvomajska 2g, Zemun, Beograd
  • Ponedeljak - petak: 8 h - 20 h

    Subota: 8 h - 16 h

Get directions