MK Cosmetics - Novi Beograd

Distributivni centar MK Cosmetics nalazi se u izuzetno popularnom i prometnom delu Novog Beograda, u Gramšijevoj ulici broj 3a (u blizini Hotela Jugoslavija).

U komfornom i lepo uređenom prostoru, pronaći ćete veoma obimnu ponudu naših proizvoda, počevši od kozmetike i šminke, preko profesionalnog pribora i aparata, pa sve do opreme i nameštaja za salone. Ovde ćete naći sve za negu, farbanje i stilizovanje kose, proizvode za čišćenje, piling, negu i različite tretmane kože lica i tela, kozmetiku za muškarce, parfeme, profesionalnu šminku i pribor za šminkanje, permanentni makeup i japansko iscrtavanje obrva, kao i proizvode za nadogradnju noktiju, manikir, pedikir, depilaciju i masažu. Pored raznovrsnog asortimana za frizere i kozmetičare, u ponudi je i oprema za grooming salone: mašinice i češljevi za negu kućnih ljubimaca. U ovom distributivnom centru možete kupiti i poklon vaučere, kako biste obradovati vama drage osobe i istinske ljubitelje kozmetike.

Među brendovima koji su zastupljeni u asortimanu, naročito su popularni: Galaxy Professional, Blush, Revolution Beauty London, NYX Professional Makeup, Ardell, Cala, Revuele, Revox B77, Spa Natural, Bielenda, Kiepe, Diva, Andis, Oster, Hask, Clubman, Gentlemen´s, KYO, FreeLimix, Infinity, Insight, Osmo, Novex, Ikoo, Macadamia, Amika, Mast Pro, BMX, Dieffetti, Roial, Arco Cosmetici…

U distributivnom centru je omogućen lak pristup osobama sa invaliditetom. Ovaj objekat je pet friendly, tako da su i vaši kućni ljubimci dobrodošli.

Javna parking mesta postoje u blizini distributivnog centra. Ukoliko koristite gradski prevoz, na ovoj lokaciji učestalo saobraća više linija iz različitih delova grada: 15, 16, 17, 73, 81, 83, 84, 85, 88, 610, 612, 704, 706… 

Zaposleni su veoma ljubazni i uslužni, odlično su informisani o proizvodima, tehnikama i načinima njihove primene, prate trendove u kozmetičkoj i makeup industriji i uvek su spremni da vam daju savete pri odabiru proizvoda. Za dodatne informacije o prodajnom asortimanu, kontaktirajte direktno distributera.

Kontakt podaci

Get directions