MK Cosmetics - Arena

Naš distributivni centar MK Cosmetics nalazi se na Novom Beogradu u neposrednoj blizini Arene, u ulici Antifašističke borbe broj 2, lokal 15 (zgrada na uglu sa Bulevarom Zorana Đinđića). 

U asortimanu su zastupljeni proizvodi za negu, farbanje i stilizovanje kose, kreme, serumi, maske, tonici i pilinzi za lice i telo, kozmetika za muškarce, šminka, proizvodi za manikir, pedikir i depilaciju, kao i aksesoari (koferi, neseseri, kozmetička ogledala, četkice, gumice, šnalice...). Na ovoj lokaciji možete pronaći i manje aparate, deo nameštaja (pomoćne radne stolice) i profesionalnu opremu za kozmetičke i frizerske salone. U ponudi su zastupljeni brendovi vrhunskog kvaliteta, među kojima se posebno izdvajaju: Galaxy Professional, Skin Truth, Spa Natural, Roial, GiGi, Dieffetti, Revuele, Blush, NYX Professional Makeup, Revolution Beauty London, Ardell, Infinity, Insight, KYO, Hask, FreeLimix, Macadamia, Clubman, Osmo, Crazy Color...
U ovom distributivnom centru možete kupiti i poklon vaučere u željenom iznosu, kako biste na taj način obradovali vama draga osobe. 

Zaposleni u ovom objektu su izuzetno ljubazni, nasmejani, uslužni i dobro informisani o svim proizvodima iz prodajnog asortimana. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice prilikom kupovine, slobodno ih pitajte da vam pomognu pri izboru. 

Ispred objekta i u njegovoj neposrednoj blizini postoje javna parking mesta. Iz pravca centra grada, saobraćaju autobusi na linijama EKO1, 67 i 68, a iz pravca Zemuna autobus na liniji 17. 

Ukoliko krenete u šetnju sa vašim kućnim ljubimcem, slobodno možete doći ovde u kupovinu, jer je objekat pet friendly.

Za sve informacije o dostupnosti, rezervaciji i preuzimanju proizvoda na ovoj lokaciji, kontaktirajte direktno distributera. 

Kontakt podaci

  • Antifašističke borbe 2, Beograd
  • Ponedeljak - petak: 9 h - 20 h

    Subota: 9 h - 16 h

Get directions