Crna maska za lice: četiri razloga da je isprobate

Crna maska za lice je pravi kozmetički hit! Verovatno ste već primetili ovaj trend u oblasti peel off maski za lice.

Doneti odluku da se isproba novi proizvod, posebno za lice – nije jednostavno. Zato vam predstavljamo četiri razloga zašto bi ovom proizvodu trebalo da poklonite svoju pažnju.

crna maska za lice
Foto: Revuele

 

1. Zbogom, mitiseri i akne

Crna maska za lice sadrži aktivni ugalj, kao osnovni sastojak, koji dubinski čisti lice. Kao posledica toga, uklanjaju se akne i mitiseri, a visoka moć upijanja aktivnog uglja intenzivira efekat čišćenja. Isto tako, joni cinka i srebra poseduju snažna antibakterijska svojstva i na taj način, sa druge strane, sprečavaju pojavu akni i mitisera.

 

2. Nema više „prosijavanja”

Jedini put za postizanje dugotrajnog matiranog tena jeste dubinsko čišćenje i nega lica. Time što čisti pore i uklanja višak nečistoće, mrtve ćelije i masne naslage koje začepljuju pore, crna maska za lice je prijatelj dubinski čiste i negovane kože.

maska za lice
Foto: Revuele

 

3. Svilenkasta, dubinski čista koža

Redovnim čišćenjem lica postiže se da koža može da „diše”. Korišćenjem ove maske, jednom do dva puta nedeljno, vaša koža će biti čista i svilenkasta. Njenim korišćenjem reguliše se i lučenje masti iz lojnih žlezda, što je glavni uzrok pomenutih akni, mitisera i „prosijavanja”. Sve to će postati prošlost kada crnu masku uvrstite u svoju beauty rutinu.

 

4. Sastojci nežni prema vašoj koži

Kod odluke da isprobate crnu masku veoma je važno da znate šta stavljate na svoju kožu. Pošto je crna maska za lice svojevrstan kozmetički trend, možete naići na recepte koji kazuju na koji način možete da je napravite u kućnim uslovima. Međutim, kako biste bili sigurni da na svoje lice stavljate proverene sastojke, izaberite masku čiji sastav poznajete, kako biste bili sigurni da je bezbedna za upotrebu.

 

Crna maska za lice sa aktivnim ugljem

REVUELE No Problem crna maska sa aktivnim ugljem i jonima cinka i srebra, jedan je od onih proizvoda koji su brzo osvojili poverenje svojih korisnika. Zato je već nekoliko meseci jedan od naših najprodavanijih artikala.

Važno je da znate da se ona nanosi u tankom sloju, izbegavajući regije oko očiju i usana. Kada se osuši, masku uklonite nežnim pokretima od brade nagore. Nemojte je predugo držati na licu, pošto će se osušiti i biće teško skinuti je.

Za pravilnu negu kože nije dovoljna samo maska. Zato, nemojte zaboraviti da koristite i ostalu kozmetiku za lice. Redovna i pravilna nega je osnova za lep i zdrav izgled.

crna maska za lice
Foto: Aleksandar Cosmetics

 

Da li ste već isprobali crnu masku za lice? Recite nam kako vam se čini i podelite sa nama svoje utiske!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)