Teodora Cosmetics

Distributivni centar Teodora Cosmetics nalazi se u samom centru Novog Sada, na adresi Uspenska broj 1 (preko puta Srpskog narodnog pozorišta, lokal u zgradi hotela „Centar”). U neposrednoj blizini objekta nalaze se i stajališta većine linija gradskog prevoza, parking garaža i taksi stajalište.

U širokom asortimanu ovog centra možete pronaći sve što vam je potrebno za negu lica, tretmane tela, stilizovanje kose, frizersku i kozmetičku opremu, aparate za salone i naravno šminku. 
Renomirani svetski brendovi kao što su Macadamia, Ronney, FreeLimix, KYO, Insight, Revuele, Totex, Osmo, Bioblas, Hask, Crazy Color, Agrado, Infinity, Defeel, Urban Care, Galaxy Professional, IBD, Kiepe, Cala, Emmeci, Roial, Arco Cosmetici, Spa Natural, Dieffetti, Blush, Revolution Beauty London, Ardell, NYX Professional Makeup, Tecno Elettra, Diva, Andis, Oster i mnogi drugi, dostupni su i vama. U skladu sa novim trendovima i potrebama kupaca asortiman se stalno širi. 

Ukoliko želite nekog dragog da iznenadite i obradujete, ovde možete kupiti poklon kartica (vaučera) u različitim iznosima. 

S obzirom da je ovaj objekat pet friendly, u kupovinu možete doći sa vašim kućnim ljubimcem.

Preko puta objekta i u njegovoj neposrednoj blizini nalazi se nekoliko autobuskih stajališta za brojne linije gradskog prevoza: 1, 3, 8, 4, 5, 12... U blizini se nalazi i javni parking sa velikim brojem parking mesta, koja se naplaćuju po satu. 

Zaposleni su izuzetno ljubazni, profesionalni, pedantni i posvećeni poslu, uvek spremni da pomognu i daju odgovore na sva pitanja u vezi sa prodajnim asortimanom. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o dostupnosti proizvoda u ovom objektu, direktno kontaktirajte distributera. 

 

Kontakt podaci

  • Uspenska 1 - Hotel Centar, Novi Sad
  • Ponedeljak - petak: 8 h - 20 h

    Subota: 8 h - 18 h

Get directions