Alexandar Cosmetics

Noćni serum za blagi piling lica REVOLUTION SKINCARE 5% Lactic Acid & Hyaluronic Acid 30ml

  • Šifra: 29651

Noćni serum za blagi piling lica REVOLUTION SKINCARE 5% Lactic Acid & Hyaluronic Acid 30ml

  • Šifra: 29651

Tečni piling sa mlečnom kiselinom je nežna, neagresivna formula koja poboljšava izgled tena i teksturu kože čini glatkom. Redovnom upotrebom seruma, ćelije se prirodno regenerišu tokom sna i koža dobija ujednačen izgled. Aktivni sastojak ovog seruma je i hijaluronska kiselina, koja hidrira kožu i pruža podmlađen izgled. Serum intenzivno utiče na umornu kožu koja je bez sjaja, čineći je blistavom i svežeg izgleda.

 

Upotreba: noć 

 

Glavne prednosti:

  • Poboljšava izgled i teksturu kože
  • Osvežava i zateže kožu
  • Ne sadrži ulja, mirise, parabene, alkohol

 

     

 

  • Naneti nekoliko kapi na čistu kožu lica i vrata, izbegavajući predeo oko očiju
  • Ostaviti da deluje tokom noći

Za osetljivu kožu, može se razrediti ostalim tretmanima, kako bi se ublažio intenzitet delovanja, dok koža ne razvije toleranciju na ovaj proizvod.

  

Napomena:

Formula ne sme doći u kontakt sa očima. U slučaju iritacije ili crvenila, prestati sa korišćenjem i konsultovati lekara. Ne koristiti na osetljivoj, oštećenoj ili na koži koja se ljušti.

 

Oprez prilikom izlaganja sunčevim zracima:
Ovaj proizvod sadrži vrstu alfa hidroksi kiseline, koja može povećati osetljivost kože na izlaganje sunčevim zracima i posebno povećati rizik od zadobijanja opekotina. Tokom upotrebe ovog proizvoda i nedelju dana nakon upotrebe obavezno je korišćenje proizvoda za zaštitu od sunca.

AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, LACTIC ACID, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, PENTYLENE GLYCOL, TASMANNIA LANCEOLATA (PEPPER TREE) FRUIT/LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Top