Srpski/RSD
Prijavite se
Dobro veče

Kozmetički aparat za tretmane NV-E3

  • Šifra: 32610

Multifunkcionalni kozmetički aparat NV-E3 poseduje 3 funkcije:

  • Neinvazivna mezoterapija
  • Ultrazvučna špatula
  • Mikrodermoabrazija

Na ovaj način je kozmetičarima omogućeno da u jednom aparatu imaju objedinjena tri aparata za veoma popularne tretmane lica.

 

Neinvazivna mezoterapija (mezoterapija bez igala)

Neinvaziva mezoterapija predstavlja alternativu klasičnoj mezoterapiji, i omogućava da se bez primene igala u kožu unesu željene hranljive materije. Primenom elektroporacije i elektroosmoze, kao i tehnologije mikroinfiltracije, omogućeno je unošenje preparata ili prirodnih aktivnih sastojaka u ćelijsku membranu, u određenoj meri i u određene slojeve kože. Ovi sastojci deluju ispod površine kože i mogu pomoći u rešavanju različitih problema sa kožom.

 

Ultrazvučna špatula

Ultrazvučna špatula ima dve osnovne primene u kozmetici, a to su ultrazvučni piling kože i unošenje aktivnih sastojaka iz kozmetičkih preparata u kožu.

Ultrazvučnim pilingom se vrši uklanjanje površinskih nečistoća kao i uklanjanje odumrlih ćelija kože. Takođe na ovaj način se čiste pore i olakšava uklanjanje mitisera.

Druga osnovna primena ultrazvučne špatule je unošenje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože. Ovaj postupak je poznat pod nazivom Jonoforeza, i radi na principu blage električne energije i njenih negativno naelektrisanih jona koji pomažu boljoj aplikaciji aktivnih sastojaka iz kozmetičkih preparata.

Ultrazvučna spatula se može koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanom.

 

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazijom se vrši kontrolisano uklanjanje izumrlih ćelija i uklanjanje zadebljanja na koži, pomoću nastavaka sa dijamantskim mikro kristalima.

Tretmanom se vrši i vakum masaža, čime se poboljšava cirkulacija i limfna drenaža. Mikrodermoabrazijom se koža stimuliše da proizvodi kolagen i elastična vlakna, na taj način vraća tonus i postiže svež izgled.

Ovim tretmanom se umanjuje vidljivost ožiljaka, bora, fleka, proširenih pora, akni i reguliše se prekomerno lučenje sebuma.

Tretman mikrodermoabrazije se može raditi samostalno ili u kombinaciji sa anti-age tretmanom lica.

Nakon tretmana se može javiti crvenilo i blag otok kože usled pojačane cirkulacije, dok je sama procedura gotovo bezbolna.

 

Set sadrži:

  • Aparat NV-E3
  • Ultrazvučna špatula
  • Mezoterapija bez igala
  • Tri bočice za preparate
  • Mikrodermoabrazija

Režim rada:

AC 220-240V, 50Hz, 120W

 

Prikaži više

Prikaži manje