Sajam kozmetike „Dodir Pariza”: dobro došli u svet glamura i lepote

Na najznačajnijem godišnjem regionalnom događaju iz sveta lepote, pripremili smo vam veliki broj noviteta, edukacija i atraktivnih dešavanja. S nestrpljenjem čekamo da ih podelimo sa vama, a Sajam kozmetike „Dodir Pariza” samo što nije počeo.

Hala 2 beogradskog sajma će 12. i 13. maja 2018. godine, još jednom, na već dobro poznat tradicionalni način, okupiti profesionalce i zaljubljenike u lepotu, podeliti sa vama iskustva, kao i savete renomiranih svetskih i domaćih eksperata. Uz učešće preko 50 edukatora koji stižu iz 10 različitih zemalja sveta, među kojima će biti svetski, regionalni i domaći stručnjaci, Beograd će pokloniti svim posetiocima vikend za pamćenje.

Posetioci će imati mogućnost da se po prvi put susretnu sa najnovijim proizvodima i brendovima za negu kose i noktiju, svetskim bestselerima iz oblasti šminke, kao i profesionanom opremom za kozmetičke i frizerske salone. Kako bi sajamski duh bio kompletan, organizovali smo i sjajne sajamske popuste, kojima svake godine obradujemo svoje posetioce.

 

Sajam kozmetike – prilika da upoznate vrhunske beauty brendove i proizvode

BLUSH olovke za oči i usne

Kada prvi put na koži osetite kremastu strukturu naših olovaka za usne i oči, shvatićete da je ljubav na prvi pogled definitivno moguća. Olovke za usne iz naše ponude se savršeno kombinuju uz ruževe približnih nijansi i tonova. Njihova meka ali postojana struktura fantastična je za postizanje mat finiša.
Kroz pravi odabir nijanse olovke za oči, takođe dostupne u bogatoj paleti boja,  istaknite i naglasite oči: sa pravom nijansom na kapcima, svet dobija mnogo lepšu notu, a oni koji vas gledaju – ne mogu da ostanu ravnodušni.

Posavetujte se sa nekim od naših profesionalnih makeup artista i pronađite svoju idealnu kombinaciju.

Nove olovke za usne i oči - Sajam kozmetike „Dodir Pariza”

 

REVOLUTION BEAUTY LONDON 

Najpopularniji londonski brend šminke ne moramo posebno najavljivati, njegovo ime već govori dovoljno. Kao prepoznatljivi brend u svetu šminke, ostavio je trag na koži mnogih žena koje, bez rezerve, nastavljaju da mu veruju. Makeup Revolution kroz nove kolecije Revolution PRO, Makeup Obsession, I Heart Revolution vas upoznaje sa najmanje 300 novih proizvoda koje ćete obožavati. Do sada ste imali priliku da se upoznate sa čarobnim hajlajterima, bogatim izborom paleti senki, a sada vam premijerno predstavljamo tečne pudere koji su jedan od njihovih bestselera. Njihova jaka postojanost, a lagana tekstura, učiniće vaš ten besprekornim. Sa magičnom formulom korektora, umor i vidljivi podočnjaci će nestati, a vaše tajno oružje za lepotu će s razlogom postati neizostavni deo vaše lične beauty kolekcije.

 

IKOO

Kosa je zaštitni znak ženstvenosti, snage, lepote i to je upravo razlog zašto nam je nega vaše kose na prvom mestu. Inovativna strutktura iglica za raščešljavanje kose, koje ujedno masiraju teme glave po principima tradicionalne kineske medicine, priuštiće vašoj kosi primetni sjaj i volumen. Ikoo četke, idealne za stilizovanje i modernog dizajna, brinu o zdravlju i kvalitetu vaše kose štiteći je od prekomernog zagrevanja tokom feniranja. Još jedan od proizvoda Ikoo brenda je fantastična termalna četka za ispravljanje kose, savršena za putovanje i brzo stilizovanje, sa rezultatom sjajne i glatke kose.

 

BODYBOOM

Naša koža izložena je raznim nepovoljnim vremenskim uslovima koji dovode do njenog perutanja, pucanja, i isušivanja. Potrebna je dodatna nega kože kako bismo je održali mekom, glatkom i hidriranom. Dozvolite nam da vas upoznamo sa čarobnim BodyBoom pilingom od kafe. Njegova bogata formula, sa bazom kafe, biće pravo osveženje za vašu kožu, čineći je mekom, glatkom i hidriranom.

 

Bogat edukativni program uz savete stručnjaka

U duhu deljenja znanja i iskustava, organizovali smo edukacije kroz koje će se predstaviti istaknuti stručnjaci u oblasti profesionalnog šminkanja, nadogradnje trepavica i manikira.

 

Alison BakerEz Flow Global Ambassador, Los Anđeles, SAD

  • Prezentacija izrade noktiju pomoću HD linije akrila;
  • Prezentacija izrade noktiju pomoću True Dip sistema, inovativnog akril sistema bez likvida i mirisa;
  • Prezentacija Nail Art tehnike pomoću Nail Color akrila u kombinaciji sa HD akrilima.

 

Cullen GreentanerArdell and Lash beLong International Educator, Los Anđeles, SAD

  • Prezentacija aplikacije individualnih trepavica;
  • Prezentacija aplikacije Lash beLong svilenih trepavica;
  • Prezentacija aplikacije Strip trepavica.

 

Antonio Cicaniglia She International Hair Stylist and Master Trainer, Napulj, Italija

  • Prezentacija nadogradnje kose – tehnika keratin;
  • Prezentacija nadogradnje kose – tehnika tresa;
  • Prezentacija nadogradnje kose – nova inovativna tehnika Fashion Tape;
  • Prezentacija nadogradnje kose bez primene toplote.

 

Milan KrstićIBD Global Brand Ambassador (Alexandar Cosmetics), Novi Sad, Srbija

  • Prezentacija izrade noktiju – gelovima iz linije IBD Control Gel;
  • Prezentacija izrade noktiju – gelovima iz linije LED/UV Builder Gel;
  • Prezentacija izrade noktiju – gelovima iz linije LED/UV Builder Cover Gel;
  • Prezentacija Nail Art tehnike, IBD Just Gel Polish trajnim lakovima.

 

Leila Balešić Permanent Makeup, Linea Microblading Clarrisa, Kakanj, Bosna i Hercegovina

  • Prezentacija Microblading Eyebrows tehnike;
  • Prezentacija Shading Eyebrows tehnike;
  • Prezentacija Shading Lips tehnike;
  • Prezentacija Eyeliner tehnike.

 

Sajam kozmetike i popusti – prilika koja se ne propušta

Deo naše sajamske tradicije je obezbeđivanje pogodnosti za sve koji su nam se pridružili i za sve one koji će nam se tek pridružiti u našoj misiji #slavimolepotu.

Sajam kozmetike u Beogradu - Alexandar Cosmetics

 

Vidimo se 12. i 13. maja u beogradskom Parizu.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)