Produženje Black Friday akcije

Ovog vikenda igramo na produžetke, jer ste vi to tražili!

Zbog velikog interesovanja, odlučili smo da ispunimo Vaše želje i produžimo Black Friday akciju. Svi postojeći popusti biće aktivni i tokom SUBOTE i NEDELJE!

 

Ukoliko još uvek niste upoznati sa specijalnim akcijskim ponudama, evo naših predloga:

 

Makeup

Želite postojan ruž koji neće isušivati vaše usne? Izaberite bilo koji ruž brenda REVOLUTION MAKEUP!

Volite blistav makeup? I HEART REVOLUTION hajlajteri i iluminatori su pravi izbor.

Mat prajmer? MAKEUP OBSESSION Mattifying prajmer će sigurno ispuniti vaša očekivanja!

Potrebna vam je paleta senki za oči? REVOLUTION PRO Supreme Allure paleta će se savršeno ukombinovati u dnevni, ali i u večernji makeup.

 

Ali, najveće iznenađenje tek sledi.

Ukoliko se odlučite za NYX Professional Makeup proizvode, očekuje vas i do 50% popusta na svu šminku koja je u ponudi ovog brenda. Vreme je da u potpunosti obnovite svoju makeup kolekciju!

 

Kosa

Kiepe je brend koji vešto spaja kvalitet i atraktivan dizajn, a sve to je došlo do izražaja u magičnoj Kiepe DUO presi za kosu, koja sprečava pojavu statičkog elektriciteta pomoću titanijumske ploče dužine 90 mm.

 

Nokti

Negovani i zdravi nokti takođe mogu biti upadljivi i originalni! Zato je Galaxy uvek među vašim omiljenim brendovima, a ljubitelje dobrog manikira rešili smo da obradujemo sniženjem na sve nijanse kolor gelova ovog brenda. Na vama je samo da odlučite koja nijansa najviše opisuje vašu ličnost!

 

Nega tela

Našli smo rešenje za sve vas koje muči uporna pojava celulita! DR KRAUT anticelulit masažno ulje sa bršljanom je novi proizvod u ponudi Alexandar Cosmetics-a, ali je već pobrao mnoge pohvale zahvaljujući veoma efikasnom dejstvu zatezanja kože. Osim što podstiče cirkulaciju, ulje vrši detoksikaciju masiranog dela tela, a pritom ne sadrži štetne sastojke poput parabena, petrolatuma, parafina, alkohola i silikona.

 

Ovo su samo neki od razloga zašto treba da nas posetite i tokom vikenda, a ukoliko niste u mogućnosti, ne brinite –  naša online prodavnica je uvek dostupna, bilo gde da se nalazite, a popusti su na samo nekoliko klikova od vas!

 

Čekamo vas!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)