Zašto je HASK holivudski brend za negu kose No 1

Svima je dobro poznato da glumci i voditelji na filmskim i televizijskim setovima, oko sebe imaju krug profesionalaca koji su zaslužni za njihov perfektan izgled pred kamerama. Većini ljudi koji nisu uz sveta šoubiznisa su nedostupni proizvodi koje koriste holivudski stilisti. Mi smo odlučili da to promenimo! Obogatili smo naš asortiman brendom Hask, čiji proizvodi za negu i stilizovanje kose su prvi izbor i preporuka holivudskih frizera. Saznajte zašto.

HASK proizvodi za negu i stilizovanje kose - holivudski favorit
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Brend Hask je postao globalno poznat zahvaljujući tome što je korišćen u popularnim filmovima i serijama, ispred i iza kamere. Svojim kvalitetom i pažljivo kreiranim formulama, ovi proizvodi su u potpunosti opravdali popularnost i očekivanja „običnih korisnika”.

Hask asortiman obuhvata šampone, balzame i ulja za kosu, kao i leave-in tretmane za dubinsku negu kose. Svi proizvodi ovog brenda su formulisani tako da ne oštećuju vlasi, čine kosu zdravom i hidriranom, sprečavajući pojavu statičkog elektriciteta. Efikasno rešavaju konkretne probleme svakog pojedinačnog tipa kose.

Hask proizvodi i komponente iz njihovog sastava nisu testirani na životinjama. Ne sadrže sulfate, parabene, ftalate, gluten, veštačke boje, štetne derivate alkohola ni aluminijum. Prilikom kreiranja proizvoda u ovoj kompaniji se rukovode idejom: „Striktni standardi za nas, najbolje formule za vas.“

Svi proizvodi su podeljeni po grupama u kojima uglavnom dominira jedan aktivni sastojak. U našoj ponudi trenutno je dostupno pet kolekcija.

  1. Argan Oil Repairing – grupa proizvoda za obnavljanje suve i oštećene kose;
  2. Biotin Boost Thickening – kolekcija za jačanje i volumen tanke kose;
  3. Keratin Protein Smooth – proizvodi za dubinsku rekonstrukciju i sjaj kose;
  4. Monoi Coconut Oil Nourishing – proizvodi koji hrane i jačaju kosu;
  5. Macadamia Oil Moisturizing – kolekcija za dubinsku hidrataciju kose.

 

Šamponi za kosu bez sulfata

Šamponi za kosu brenda Hask sadrže visokokvalitetne sastojke koji se prikupljaju širom sveta. Kreirani su tako da ciljano deluju na određene probleme sa kojima se susreću različiti tipovi kose. Besprekorno čiste kožu glave i kosu, uz dodatnu negu i oporavak oštećenih vlasi.

Hask Argan Oil šampon za kosu bez sulfata je posebno pogodan za suvu, oštećenu i lomljivu kosu. Obogaćen je čistim, organskim uljem argana iz Maroka. Ovo ulje pospešuje hidrataciju, oporavlja suvu, oštećenu i hemijski tretiranu kosu, vraćajući joj prirodni sjaj. Zahvaljujući specifičnoj kombinaciji arganovog ulja, keratina i pantenola, šampon dubinski prodire u folikul dlake i obnavlja mikropukotine u strukturi vlasi. Sprečava mršenje krajeva, umirujući neposlušnu kosu.

HASK - holivudski favorit za negu i stilizovanje kose
Foto: Haskbeauty

 

Hask ulje za kosu

Hask ulja za kosu su proizvodi koje holivudski filmski i televizijski stilisti prosto obožavaju. Omogućavaju im potpunu kontrolu nad vlasima u toku kreiranja frizure i stvaraju anti-friz efekat. To znači da frizura satima ostaje gotovo nepromenjena, bez obzira na uticaj spoljašnjih faktora poput vlage, kiše i vetra. Osim toga, kako tvrde profesionalci, Hask ulje za kosu je odličan izbor za kontrolu statičkog elektriciteta, koji je apsolutno nepoželjan pred kamerama.

Ukoliko je potrebno da izdvojimo jedan proizvod, naša preporuka je Hask keratin ulje za kosu. Obogaćeno je kompleksom keratinskih proteina koji hrane i obnavljaju oštećene vlasi na dubinskom nivou, čineći kosu glatkom i mekom na dodir. Ovo ulje je naročito pogodno za rekonstrukciju hemijski tretirane i kose koja je oštećena usled neadekvatne primene toplotnih tretmana. Može se koristiti svakodnevno, kako bi kosi dalo diskretan, prirodan sjaj i zdrav izgled. Ima laganu formulu i brzo se upija u dlaku, ne ostavljajući mastan trag na kosi.

Hask keratin kolekcija za negu i stilizovanje kose
Foto: Haskbeauty

 

Hask keratin ulje za kosu je odličan izbor za one koji žele da isprave kosu bez velikih napora. Efikasno eliminiše frizz efekat, ispravlja sitne kovrdže i blage talase. Može se koristiti i na suvoj i na vlažnoj kosi, pre stilizovanja. Potrebno je ravnomerno rasporediti proizvod celom dužinom vlasi, izbegavajući teme glave. Dovoljno je da nanesete svega nekoliko kapi i raščešljate kosu. Potom stilizujte frizuru po želji. Osim što će Hask keratin ulje za kosu pomoći da lakše oblikujete željenu frizuru, daće vašoj kosi glatkoću i sjaj uz dugu postojanost frizure.

 

Zašto izabrati Hask proizvode

Pored svih benefita koje smo prethodno naveli, postoji još jedan, veoma značajan razlog zbog kojeg bi trebalo da probate ove proizvode. Ukoliko se pitate kako glumice imaju savršenu kosu na filmskom platnu i crvenom tepihu, odgovor je Hask. S razlogom je brend broj 1 holivudskih profesionalnih frizera. Njihovi proizvodi za negu kose se koriste više od bilo kojih drugih na setovima pre snimanja filmova i televizijskih emisija.

Dovoljno je reći da su ovi proizvodi zaslužni za frizure Lejdi Gage i Bredlija Kupera u filmu Zvezda je rođena. Takođe, Hask je „glavni krivac” za stilizovanje kose Anđeline Džoli u Grdani, kao i Dženifer Lopez u filmu Drugi čin. Da li ste primetili savršene frizure Nikol Kidman, Šarliz Teron i Margo Robi u filmu One su bombe?  Da, i ovde su stilisti koristili Hask kao i za snimanje brojnih drugih filmova i TV emisija. Proizvodi ovog brenda su dobro poznati i ljubiteljima popularnih serija, poput čuvenih Big Little Lies (Nevine laži), Suits (Dva lica pravde), 2 Broke Girls (Dve devojke bez love) i mnogih drugih.

Hask proizvodi u seriji Dve devojke bez love
Foto: Haskbeauty

 

Da bismo se osećali kao filmske zvezde, nekada je sasvim dovoljno da koristimo iste proizvode za negu i ulepšavanje. Nije li to dovoljan razlog da isprobate nove preparate za kosu, koje toplo preporučuju holivudski frizeri?

Da li već imate svoje favorite? Pišite nam utiske i komentare.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)