Prelazak iz tamnijih nijansi kose u svetlije nikada nije bio brži i bezbolniji

U životu skoro svake žene dođe trenutak kada „mora pod hitno” da promeni boju kose. I to ne samo da je promeni, već da je promeni drastično. Ali to nije kraj spiska naših zahteva. Ne samo da hoćemo da pređemo iz, na primer, crvene u svetlosmeđu, već želimo i da nam kosa pritom bude zdrava i negovana.

Zamislite da postoje skidači farbe za kosu koji to čine brzo, jednim korišćenjem. I koji, uz to, ne da ne oštećuju kosu, već je i neguju! Da li je to zaista moguće? Saznajte u nastavku.

 

Dajte svojoj kosi ono što joj je potrebno

Zvuči nestvarno, ali odgovor na sve naše muke sa menjanjem boje kose je: Colourless skidač farbe.

O čemu se radi? U pitanju je proizvod koji nudi različita rešenja za, isto tako, različite potrebe skidanja postojeće farbe sa kose. Svako rešenje skrojeno je uzimajući u obzir stvarne potrebe kose.

Skidači farbe za kosu - Colourless
Foto: Alexandar Cosmetics

 

1. Optimalna priprema kose za novo farbanje

Potrebno je da pripremite svoju kosu za farbanje, tako što ćete iz nje ukloniti ostatke stare farbe, kako bi se nova boja savršeno primila i prilagodila svojoj podlozi. U tom slučaju vaš izbor treba da bude Colourless Pre Colour set za skidanje trajne i polutrajne farbe. On dubinski čisti kosu i čini je spremnom za novo farbanje. Efikasan je i nežan na svim tipovima kose, pa ako nemate velike zahteve u pogledu skidanja farbe, on je sve što vam je potrebno.

 

2. Kosa koja je već izložena izazovima

Međutim, ako je vaša kosa već oštećena, pa vas brine kako će reagovati na blanš, skidač ili novo farbanje, pravo rešenje je Colourless Max Condition set. On obiluje ekstraktima argana i keratina koji jačaju kosu, čineći ovaj efekat vidljivim odmah nakon farbanja. Sa njim nema čekanja da se kosa oporavi, već se skidanje boje i nega odvijaju istovremeno! 

 

3. Skidanje najtamnijih tonova sa kose

Ako biste, u nameri da iz crvene ili riđe, pređete u toplu smeđu nijansu, posegnuli za blanšom, dobra vest je da vam on uopšte nije potreban. Colourless Extra efikasno uklanja crne, crvene, braon i tamnoplave tonove. I najpostojaniji tragovi tamnih boja ovim skidačem se uklanjaju iz kose, zahvaljujući prisustvu 25 odsto više aktivnih sastojaka. Nakon upotrebe ovog skidača, možete se ofarbati željenom nijansom i uživati u novoj boji kose.

 

4. Za kosu kojoj je ipak potrebnija ekstremnija promena

Sve ovo zvuči lepo, ali vama bi trebalo nešto jače, ekstremnije? Iz zift crne kose prešli biste u plavu, i to do ponedeljka? Nema problema. U tom slučaju, za vas je Go Blonde set za izbeljivanje kose koji će vam dati željeni rezultat u samo jednom tretmanu. On sadrži blanš i hidrogen od 12 procenata – sastojke koji su neophodni za efikasno izbeljivanje kose.

 

Najbolja strana Colourless linije za posvetljivanje kose jeste to što nema čekanja na sledeći deo tretmana – farbanje. Nema dana i nedelja koje provodite kod kuće ili sa kosom skupljenom u rep ili sakrivenom kapom ili maramom. Za jedan dan možete preći iz crvenokose u plavušu i to na način koji će prema vašoj kosi biti nežan.

Kakva su vaša iskustva sa prelaskom iz tamnijih nijansi u svetlije? Da li ste imale prilku da isprobate Colourless skidače farbe? Podelite sa nama svoja iskustva o posvetljivanju kose.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 100 komentar(a)

Komentari

  • Nevena
    06.02.2024. 19:55

    Поштовање,
    моја коса није нефарбана. Због тога и желим да наручим Ваш скидач фарбе. Не знам каква би ми била коса после тог третмана, али моја природна коса је била светло до средње смеђа.

    Желела бих да будем средње плава. С којим бројем фарбе бих то успела, након третмана вашим скидачем? Да напомем да је моја тренутна фарбана коса тамно-смеђа.

    Предложили сте ми 10.32. Не очекујем да знате да ли том фарбом могу постићи жељени резултат, али макар приближно? Занима ме колико је туба фарбе 10.32 из вашег асортимана довољно за косу 5-6цм испод рамена? Једна или две фарбе? Такође, која је боја тамнија: 10.11 или 10.36?

    Опростите на количини коментара. То је зато што сам се, нажалост, у првом погрешно изразила. Па сам се потом запетљала покушавајући да исправим грешку 🙁

    Срдачан поздрав.
    С поштовањем,
    Невена Ивановић

  • Alexandar Cosmetics
    07.02.2024. 10:13

    Poštovana Nevena,
    Hvala na pojašnjenju.
    Što se tiče skidača farbe sa kose, krajnji rezultat zavisi od mnogo faktora, a pre svega od stanja Vaše kose, njene trenutne boje, intenziteta nijanse, kao i od toga koliko puta je i na koji način farbana. Primenom ovog proizvoda može se desiti da dobijete kosu svetliju za svega nekoliko tonova. U zavisnosti od toga, možda će biti potrebno da se koristi blanš za kosu, kako biste je dodatno posvetleli i novim farbanjem postigli željenu nijansu plave boje. Bojenjem tamnosmeđe (prethodno farbane) kose samo svetloplavom nijansom farbe verovatno neće dati željenu (svetlu) boju, jer je potrebno prethodno posvetleti kosu.
    Ne savetujemo da sami koristite blanš, s obzirom da je u pitanju profesionalni proizvod. Naša preporuka je da ovaj posao prepustite profesionalnim frizerima, kako biste izbegli eventualna oštećenja kose i neželjene rezultate u pogledu boje.

    Srdačan pozdrav!
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Nevena Ivanović
    06.02.2024. 15:32

    Поштовани,
    намеравам да ускоро наручим Ваш скидач фарбе за косу ,,Infinity“. Да ли бисте могли да ме макар оквирно посаветујте, а без да идем код фризера који су то отприлике бројеви фарбе да из моје природне светло до средње смеђе, пређем у средње плаву? Који би то број фарбе могао бити? Унапред сам вам много захвална.
    Срдачан поздрав!
    С поштовањем,
    Невена.

  • Alexandar Cosmetics
    06.02.2024. 15:50

    Poštovana Nevena,
    Hvala na javljanju.
    Ukoliko imate prirodnu, nefarbanu kosu, odnosno kosu na kojoj nema nikakvih ostataka farbe od prethodnih tretmana, nema potrebe da koristite skidač farbe sa kose.
    S obzirom da ne znamo kako izgleda Vaša kosa i šta tačno želite da postignete, ne možemo Vam sa velikom preciznošću dati predlog nijansi, pa je zbog toga bolje da se konsultujete sa frizerima koji će uživo videti Vašu kosu. Naša preporuka je da koristite svetle nijanse farbe, sa pepeljastim podtonovima, poput 10.11 ili 10.32.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav!
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Snezana Locke
    23.01.2024. 13:08

    Interesuje me dali iz crne boje mogu da predjem u tamno crvenu.Imam strah jel mi previse opada kosa.Srdacan Pozdrav.

  • Alexandar Cosmetics
    23.01.2024. 15:10

    Poštovana Snežana,
    Hvala na javljanju i poverenju.
    Farbanje crne kose u tamnocrvenu je moguće. S obzirom da ste naveli da Vam kosa mnogo opada, savetujemo Vam da ovaj posao prepustite profesionalcima i da se oko toga detaljno konsultujete sa frizerima, kako biste izbegli eventualne neželjene efekte.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav!
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Dragana
    08.12.2023. 20:51

    Da li ovi skidači mogu skinuti i kanu? Poslednji put sam se kanom farbala ore godinu ipo dana, od onda koristim crnu farbu. Da li je moguće iz crne preći u crveno? Hvala

  • Alexandar Cosmetics
    11.12.2023. 11:19

    Poštovana Dragana,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    Proizvodi koji se pominju u ovom tekstu su isključivo namenjeni za uklanjanje trajne i polutrajne farbe za kosu. Kana za kosu je izuzetno intenzivna boja, teško se skida i ispira sa kose. Mi u ponudi nemamo proizvode namenjene za skidanje kane.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav!
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Slađana
    07.08.2023. 15:45

    Možda sam dosadna…ali pod „smeđa“… mislim plava prirodno…ne bela…ja bih i dalje da budem bakarno s tonom mat pepeljaste…nadam se da sam nešto rekla ovim. Hvala na odgovoru

  • Alexandar Cosmetics
    08.08.2023. 11:18

    Poštovana Slađana,
    Teško je samo na osnovu opisa boje Vaše kose preporučiti odgovarajuću nijansu, jer kao što smo rekli rezultat zavisi od mnogo faktora. Zato bi bilo najbolje da se konsultujete sa profesionalcima koji mogu da Vam daju preporuku nijansi i odgovarajuće savete. Takođe, veliki broj frizerskih salona nudi tzv. uslužno farbanje, tako da sami možete kupiti farbe koje želite (uz prethodnu konsultaciju sa frizerom oko nijanse).

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • slađana
    07.08.2023. 07:53

    Добро јутро. Годинама се фарбам у фарбу Free limix 8.4 i odlična mi je ali sada bih volela da imam taj neki pepeljast sjaj, pod ton… Ja sam inače prirodno svetlo smeđa i seda…
    Kako da dobijem taj sjaj pepeljasti? Da li da mešam neku boju još. Ove farbe su mi super, inače..

  • Alexandar Cosmetics
    07.08.2023. 12:29

    Poštovana Slađana,
    Hvala na javljanju i poverenju.
    Postizanje željene pepeljaste nijanse je prilično zahtevan posao i obično je potrebno koristiti blanš za kosu i mešati nekoliko nijansi farbi. Sam rezultat zavisi od niza faktora, uključujući i prirodni pigment Vaše kose, kao i njeno trenutno stanje. S obzirom da imate smeđu nijansu i da je izbeljivanje kose profesionalni tretman, kako ne biste oštetili pramenove, najbolje bi bilo da se o ovoj promeni detaljnije konsultujete sa frizerom koji će moći da vidi uživo Vašu kosu i da Vam preporuči najbolju opciju u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

    Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Aleksandra
    02.07.2023. 23:36

    Poštovani,

    Nikada se nisam farbala,ali sam, nažalost,počela da sedim. Prirodna boja moje kose je tamno braon.
    Volela bih da prekrijem sede i da je prosvetlim,ali isto tako i da je ne oštetim, što mi je jako važno.
    Čitala sam o farbama bez amonijaka.
    Jos uvek se ne usuđujem da bilo šta probam, dok se ne konsultujem sa nekim stručnim.

    Sta bi mogla da bude vasa preporuka?
    Hvala unapred!

    Aleksandra

  • Alexandar Cosmetics
    03.07.2023. 11:01

    Poštovana Aleksandra,
    Hvala na poverenju!
    S obzirom da nikada niste farbali kosu, najbolje bi bilo da prvo farbanje uradi stručno lice (profesionalni frizer/frizerka). Prethodno se detaljno konsultujte i otvoreno iznesite svoje želje i strahove, kako biste dobili najbolji mogući tretman i rezultat. Naš predlog je da razmislite o pramenovima, s obzirom da ovakva promena ne zahteva često farbanje (pa će samim tim i kosa biti manje oštećena).
    Što se tiče odabira proizvoda, naša preporuka su farbe za kosu bez amonijaka i PPD, koje su obogaćene hranljivim uljima i drugim negujućim sastojcima. Toplo preporučujemo farbe za kosu JJ’s All Free, koje ne sadrže PPD (p-fenilendiamin), amonijak, rezorcinol, parabene i silikone, a obogaćene su negujućim i zaštitnim PLEX-om i ekstraktima organskog smilja i kamilice. Zahvaljujući svom sastavu ne narušavaju strukturu dlake, čine kosu sjajnom i mekom, obezbeđujući postojanu boju i maksimalno pokrivanje sedih.

    Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Milena
    14.02.2023. 19:20

    Poštovani,
    Dugi niz godina se farbam crnom bojom, inače sam prirodna brineta, tamnije braon. Prošle godine sam u salonu pokušala da izađem iz crne boje blanš pranjem i nisam uspela, boja je i dalje skroz tamna, skoro crna jedino se na suncu presijava nekako crvenkasto. Trenutno imam izrastak koji je jako svetlo braon zato što sam inače cela seda, počela sam da sedim 7-8 godina unazad a od blanš pranja farbam se braon bojom. Koji mi skidač preporučujete i da li će na skidanje uticati to što mi je koren svetao zbog sedih dlaka? Hvala.

  • Alexandar Cosmetics
    15.02.2023. 09:45

    Poštovana Milena,
    Hvala na javljanju.
    Svaka kosa je različita zbog čega su rezultati farbanja i uklanjanja neželjene boje individualni, jer njihova efikasnost zavisi od niza faktora (prirodne boje kose i pigmenta, stanja kosa, prethodno korišćenih farbi i sl.).
    Za uklanjanje tamne boje možete koristiti set za uklanjanje farbe sa kose REVOLUTION HAIRCARE Plex, koji ne sadrži blanš i amonijak. Obogaćen je Plex 3 Bond kompleksom koji obnavlja kutikulu dlake, olakšava raščešljavanje, zaglađuje i omekšava kosu, dajući joj sjaj. Nakon primene proizvoda može se desiti da ne dobijete ujednačenu boju kose, s obzirom da trenutno imate različite nijanse. Kosu možete ofarbati željenom bojom i tehnikom farbanja odmah nakon primene skidača.
    Da biste dobili ujednačenu braon boju celom dužinom kose možda će biti potrebno da najpre tamnijom nijansom (ili kombinacijom nekoliko različitih tonova) ofarbate sedi izrastak, pa tek onda da celu kosu obojite u željenu boju. Ukoliko niste sigurni kako na najbolji način da dobijete određenu nijansu, posavetujte se detaljno sa Vašim frizerom.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Danica
    25.10.2022. 13:55

    Da li se moze naruciti ovaj preparat za skidanje boje.

  • Alexandar Cosmetics
    25.10.2022. 14:23

    Poštovana Danice,
    Hvala na interesovanju za naše proizvode.
    Trenutno u ponudi imamo Infinity set za skidanje farbe sa kose, koji možete poručiti preko našeg sajta.

    Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Joka
    28.09.2022. 15:54

    Poštovani. Da li ćete imati uskoro na stanju ovaj proizvod? Takodje me zanima da li vaš proizvod infinity hair color remover sadrži blanš ili ne kao ovaj proizvod? I koliko je sličan colourless-u? Jer u opisu ne piše.. Hvala lepo!

  • Alexandar Cosmetics
    30.09.2022. 14:22

    Poštovana Joko,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    Što se tiče dostupnosti Colourless skidača farbe, očekujemo da ćemo ih imati ponovo u ponudi u skorije vreme. Savetujemo da redovno pratite naš sajt i društvene mreže za više informacija.
    Infinity set za skidanje farbe sa kose ne sadrži blanš i deluje na sličnom principu kao i Colourless skidači.

    Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Violeta
    15.09.2022. 21:08

    Pošto nemate na stanju Colourless skidač farbe za kosu, kupila sam iz vaše prodavnice Infi niti. Da li je efekat isti?

  • Alexandar Cosmetics
    16.09.2022. 10:13

    Poštovana Violeta,
    Infinity set za skidanje farbe je blaže formule. Rezultat nakon korišćenja ovog proizvoda zavisi od prethodne boje, njenog intenziteta i opšteg stanja kose. Napomena od strane proizvođača je da prilikom uklanjanja tamne, jarko crvene i intenzivne boje sa sede kose treba biti obazriv, jer mogu ostati neujednačene nijanse na kosi.

    Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Violeta Simić
    14.09.2022. 18:51

    Dugi niz godina se farbam u crnoj boji. Inače sam 100%seda. Trenutno se nisam farbala mesec dana., u međuvremenu sam bila na moru, tako da je koren nekih 10centimetara sed. Htela bih da pređem u sivu boju, da li je moguće. Inače kosa mi je kraća i Tanka.

  • Alexandar Cosmetics
    15.09.2022. 10:50

    Poštovana Violeta,
    Hvala na poverenju. Skidači farbe za kosu Vam mogu pomoći da uklonite tragove postojeće boje. S obzirom da imate sedu kosu, velika verovatnoće je da će skidač pojačati vidljivost pigmenta. Moguće je da će kosa, ili pojedini pramenovi, nakon upotrebe ovog proizvoda biti narandžasti (ako imate izražen narandžasti ili crveni pigment). Zbog toga će biti neophodno da prefarbate kosu u sivu nijansu.
    Kako biste postigli željeni rezultat, preporučujemo da se detaljno o ovoj promeni konsultujete sa svojim frizerom.

    Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Anja
    09.11.2021. 12:36

    Znaci nece mi je dodatno ostetiti ni nista sa tim proizvodom max effekt

  • Alexandar Cosmetics
    09.11.2021. 13:47

    Poštovana Anja,
    Colorless skidači farbe sa kose ne sadrže blanš i amonijak, pa su samim tim manje agresivni prema kosi. Ukoliko ranije nista koristili slične proizvode, kako biste izbegli eventualna oštećenja kose, savetujemo da tretman uklanjanja farbe sa kose obavlja profesionalni frizer.
    Nakon primene ovog skidača, da biste postigli ujednačeno boju, neophodno je da ofarbate kosu u željenu nijansu.
    Da biste dodatno ojačali i nahranili već oštećene vlasi, te poboljšali opšti izgled i kvalitet svoje kose, u redovnu rutinu nege uvrstite odgovarajuće tretmane poput ampula za jačanje kose i obavezno jednom, do dva puta nedeljno koristite proteinske maske i tretman dubinske hidratacije.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Anja Krstic
    08.11.2021. 21:57

    Zdravo , imala sam pramenove pa sam posle pramenova izblajhala svu kosu , i na kraju sam se ofarbala u crno kosa mi je onako srednja zalost nije sad nesto pretjerano ostecena i hthela bih da izadjem iz crne farbam se u crno oko 5 6 meseci i dosta mi je izrasla moja boja (smedja mi je prirodna boja kose ) koji mi skidač preporucujete????

  • Alexandar Cosmetics
    09.11.2021. 08:22

    Poštovana Anja,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    S obzirom da na kosi imate ostatke crne boje, predlažemo da koristite Colorless Max Effect skidač farbe bez blanša. Efikasno uklanja crne, braon i crvene tonove sa kose. Ne sadrži blanš i amonijak, tako da je manje agresivan prema kosi od drugih, sličnih proizvoda.
    Nakon upotrebe ovog skidača potrebno je da ofarbate kosu na uobičajen način u željenu boju.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Gordana Savuc
    17.10.2021. 14:34

    Poštovani,htela bih da menjam boju kose… Trenutno sam tamno smedja, a htela bih da predjem u svetliju nijansu ili neke pramenove.. Kosa mi je tanka i retka, pa mi treba neki preparat koji mi nece oštetiti kosu?

  • Alexandar Cosmetics
    18.10.2021. 12:09

    Poštovana Gordana,
    Hvala na poverenju i interesovanju za naše proizvode.
    Ukoliko želite da tamniju nijansu kose promenite i ofarbate u svetliju, kako biste izbegli upotrebu agresivnih sastojaka poput blanša i amonijaka, predlažemo da koristite COLOURLESS Max Effect skidač farbe bez blanša, koji efikasno uklanja crne, braon i crvene nijanse sa kose. Nakon primene ovog proizvoda možete odmah ofarbati kosu u željenu nijansu.
    S obzirom da imate tanku i retku kosu, savetujemo Vam da u svoje rituale nege uključite proizvode na bazi biotina, poput REVUELE Biotin ampula za kosu. Da biste ojačali vlasi, potrebno je da ovaj tretman primenjujete najmanje mesec dana, 2-3 puta nedeljno. Takođe, savetujemo da koristite šampone, maske i balzame namenjene za Vaš tip kose. Predlažemo da pogledate proizvode brendova Bioblas i Bioxsine.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Milica
    25.09.2021. 23:54

    Postovani
    Prirodno sam tamno pepeljasto plava(nemam uopste crvenih pigmenata) i satiram se blansom. Imala sam izrast nekih 5cm i htela sam da se ofarbam u svoju prirodnu boju (PEPELJASTO PLAVU), medjutim frizerka me je ofarbala u neku lesnik nijansu i to je katastrofa za mene. Da li ovaj skidac moze da skine tu lesnik nijansu (znaci crvenkastu) sa izrasta, i da opet budem prirodno pepeljasto plava na izrastu, a sa blansa ce se svakako isprati farba. Ne bih se posle farbala, al bi se verovatno ponovo satirala…..
    Unapred hvala…

  • Alexandar Cosmetics
    27.09.2021. 09:43

    Poštovana Milice,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    Skidač farbe COLOURLESS Max Effect je namenjen za uklanjanje crvenih, braon i crnih nijansi sa kose. Proizvod je kreiran tako da uklanja trajnu i polutrajnu farbu sa kose do određene nijanse. Kakve rezultate će dati zavisi pre svega od boje, kvaliteta i trenutnog stanja Vaše kose, ali i od pravilnog načina primene. Po potrebi se može koristiti i dva puta uzastopno. Proizvođač preporučuje farbanje kose odmah nakon upotrebe skidača, kako biste postigli željenu nijansu, tako da će verovatno i u Vašem slučaju nakon upotrebe ovog proizvoda biti potrebno da ofarbate kosu na uobičajen način.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Nedeljka
    20.09.2021. 09:38

    Postovanje. Bila sam crnka onda jedna frizerka sa blansom skidala boju od temena plavom i skroz unistila kosu, onda sam nasla drugu koja mi je sa skidacem skidala i odlicno bilo za prvu ruk i pre mesec dana ima skidala to sto je ostalo i preliv stavljala braon neka nijansa i odlicno je e sad mi je neka braon negde svetlija nijansa a hocu da predjem u plavuse u svetlije nijanse pa ako mozete da mi pomognete kako sta treba.

  • Alexandar Cosmetics
    20.09.2021. 15:39

    Poštovana Nedeljka,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    Pre svega, toplo Vam preporučujemo da najpre oporavite i ojačate suve i oštećene vlasi, pa da tek potom drastično menjate boju. Postizanje željene plave nijanse kose je jedan od najzahtevnijih frizerskih poslova, jer zavisi od nekoliko faktora, a prirodna boja kose i Vašeg pigmenta su među ključnima.
    Ukoliko ipak želite da ubrzate proces promene frizure, skidači farbe sa kose su dobra opcija. S obzirom da je Vaša kosa već tretirana blanšom, za uklanjanje tamnih tonova predlažemo da koristite Colourless Max Effect skidač farbe bez blanša. Nakon upotrebe ovog skidača, Vaša kosa će odmah biti spremna za novo farbanje. S obzirom da ne znamo kakav je kvalitet Vaše kose, kao ni koja je njena trenuta boja i precizna nijansa koju želite da postignete, nezahvalno je da Vam dajemo preporuke boja farbi za kosu.
    Na osnovu svega što ste prethodno opisali možemo zakljuliti da imate dominantan crveni pigment kose, pa pretpostavljamo da će ponovo biti neophodno koristiti blanš, kako biste dobili izuzetno svetle plave tonove. Ukoliko je Vaša kosa već oštćena i imajući u vidu da upotreba blanša zahteva određene veštine, predlažemo da se detaljno konsultujete sa profesionalnim frizerom, kome ćete najpre opisati koji sve tretmani su prethodno primenjivani i šta je ono što biste želeli da postignete. Profesionalac će na osnovu izgleda Vaše kose i dodatnih pitanja znati šta može da se uradi i kada je najbolje vreme za promenu boje kose.

    Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Dragana
    19.09.2021. 21:08

    Postovanje.Crnka sam i htela bih da promenim boju u crvenu ili ljubicstu pa me zanima koji preparat bi mogla da koristim i da li mogu odmah posle tog tretmana da se ofrabam u zeljenu boju.I naravno koja je cena.Hvala puno

  • Alexandar Cosmetics
    20.09.2021. 06:54

    Poštovana Dragana,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    Za uklanjanje trajne i polutrajne boje sa kose predlažemo da koristite Colourless Max Effect skidač farbe bez blanša, koji efikasno uklanja tamne tonove. Cena jednog pakovanja je 1.580,00 dinara. Odmah nakon primene ovog proizvoda možete ofarbati kosu na uobičajen način, u željenu nijansu.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Aleksandra Visnjic
    16.09.2021. 00:38

    Zdravo, imam svoju prirodnu boju kose koja je nesto izmedju svetle i tamno braon, zelela bih par nijansi svetliju boju kose nesto nalik na boju meda ili lesnika ali da pritom ne koristim blans, da li je to moguce? Unapred hvala na odgovoru

  • Alexandar Cosmetics
    16.09.2021. 13:52

    Poštovana Aleksandra,
    Hvala na javljanju i poverenju.
    Opšte pravilo je da prirodna kosa koja nije prethodno hemijski tretirana lakše prima boju od one koja je farbana. To znači da u Vašem slučaju promena koju želite da napravite ne bi trebalo da bude isuviše zahtevna. Međutim, pošto ne znamo preciznu boju Vaše kose, kao ni tačnu nijansu koju želite da postignete, nezahvalno je da Vam dajemo konkretne predloge boja. Zato Vam savetujem da se konsultujete sa frizerom, koji će na licu mesta videti kako izgleda Vaša kosa, kakvog je kvalitet i kakav je njen pigment, pa će na osnovu Vaših želja moći da Vam da najbolju preporuku.
    Ukoliko nikada ranije niste obavljali posao frizere, predlažemo Vam da prvi put taj posao ipak prepustite profesionalcima.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Ana Paunic
    14.09.2021. 21:39

    Postovanje,prirodna boja mi je smedja,farbam se u crno par meseci a sad bi htela svetlije nesto da li moze sa tim skidacem i sta savetujete jako mi je suva kosa?

  • Alexandar Cosmetics
    15.09.2021. 14:22

    Poštovana Ana,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    Za uklanjanje tamne boje sa kose Colourless Max Effect skidač farbe je odličan izbor. Na sadrži blanš, pa neće dodatno isušiti kosu, a ukoliko se koristi pravilnom, uspešno će ukloniti crnu boju. Nakon upotrebe ovog proizvoda neophodno je da ofarbate kosu u željenu nijansu.
    Obavezno u svoju redovnu rutinu nege uvrstiti hidratantne i proteinske maske za kosu, koje će nahraniti i ojačati vlasi i ujedno vratiti kosi prirodnu blistavost. Naša preporuka je da u narednih mesec dana jednom nedeljno radite dubinski tretman hidratacije kose, a nakon toga da koristite maske na uobičajen način. Predlažemo da isprobate Revuele Oil Therapy masku za kosu na bazi hranljivih ulja argana, makadamije, kokosa i šea putera.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Kristina
    14.09.2021. 18:19

    Zdravo, ofarbana sam jednom sa 6% hidrogena u neku ginger nijansu, pre toga sam imala duugo plave pramenove. Ipak bih se vratila na staro, u neke plave nijanse. Sta savetujete? Hvala.

  • Alexandar Cosmetics
    15.09.2021. 09:03

    Poštovana Kristina,
    Hvala na javljanju i poverenju.
    S obzirom da ste već farbali kosu u plavo, verovatno znate koliko je zahtevno postići željenu nijansu.
    Ukoliko želite da uklonite trenutnu boju sa kose, u tome Vam mogu pomoći Colourless skidači farbe bez blanša. Najvažnije je da koristite proizvod prema uputstvu. Nakon toga, potrebno je ofarbati kosu na uobičajen način, u željenu nijansu.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Ivana
    14.09.2021. 15:53

    Ako iko ko je koristio crnu kanu koristi neki skidač boje od gore navedenih ili ima neki savet kako da pređem u svetliju boju i skinem crnu kanu neka mi piše na @hea_the_baby na instagramu, puno bi mi značilo. Hvala.
    (ako komentar nije u skladu sa pravilima sajta obrišite ga)

  • Alexandar Cosmetics
    14.09.2021. 19:29

    Poštovana Ivana,
    Hvala na javljanju.
    Kao što vidite, Vaš komentar smo objavili u celosti, jer želimo da Vam pomognemo na ovaj način.
    Proizvođač pomenutih skidača farbi za kosu navodi da oni nisu testirani na kosi koja je bojena kanom, pa zbog toga ne mogu ni da garantuju uspešne rezultate.
    Nadamo se da će Vam se javiti neko ko je imao slična iskustva. Takođe, pozivamo i druge čitaoce našeg bloga da ostave komentar, ukoliko znaju efikasno rešenje za uklanjanje kane sa kose.

    Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Sanja Zivotic
    12.09.2021. 16:08

    Dobar dan. Moja prirodna boja kosa je tamno braon, duzi niz godina se farbam u crno. Ali takodje imam sede na izrastku, zelela bih da promenim boju kose u tamno crveno. Da li je moguce? Da li ce se primiti na izrastku iako sam seda?

  • Alexandar Cosmetics
    13.09.2021. 08:56

    Poštovana Sanja,
    Hvala na javljanju i poverenju.
    Promena koju biste želeli da postignete je moguća, samo je potrebno znati nekoliko „malih tajni” frizera.
    Za početak, da biste uklonili sve ostatke crne boje sa kose potrebno je da koristite COLOURLESS Max Effect skidač farbe bez blanša, prema detaljno opisanom uputstvu. Nakon toga možete ofarbati kosu u željenu nijansu.
    S obzirom da imate sede, da biste postigli željeni efekat, potrebno je da pomešate dve nijanse farbe za kosu. Koje dve – to zavisi od intenziteta i nijanse crvene boje koji želite postići, pa savetujemo da se o tome detaljno konsultujete sa frizerom.
    Naša predlog je da za osnovnu boju koristite KYO 6.5 farbu za kosu bez amonijaka, koja uspešno prekriva sede i znatno sporije se ispira. Osnovnu boju kombinujete sa drugom nijansom iz iste familije boja, koja takođe ima crveni podton, kako biste postigli željeni efekat. Ukoliko niste sigurni kako da to uspešno izvedete, posavetujte se detaljno sa frizerom, koji će na osnovu trenutne boje i kvaliteta Vaše kose znati da odredi tačne nijanse i srazmeru u kojoj ih je potrebno pomešati.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Jovana
    04.09.2021. 20:11

    Postovani, ja sam farbana do sad 2-3 puta sa kanom.Da li ovaj preparat skida I kanuu?Hvalaa

  • Alexandar Cosmetics
    06.09.2021. 09:13

    Poštovana Jovana,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    Preporuka proizvođača je da se Colourless skidači bez blanša koriste isključivo za uklanjenje trajne i polutrajne farbe sa kose, jer tada daju najbolje rezultate. Nisu predviđeni za skidanje kane.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Marija
    26.08.2021. 19:24

    Zdravo!Imam crnu farbanu kosu.Izrastak mi je sed.Farbam se na svakih 10 do 15 dana.Koji tretman bi trebala upotrebiti?Želim na moju smeđu prirodnu boju da izvučem sive pramenove?Hvala

  • Alexandar Cosmetics
    27.08.2021. 11:58

    Poštovana Marija,
    Hvala na poverenju i interesovanju za naše proizvode.
    Promena koju želite da napravite je izuzetno zahtevna, pa je najbolje da se detaljno konsultujete sa frizerom oko izbora nijanse i načina farbanja. S obzirom da imate sede vlasi i prirodnu smeđu boju kose (verovatno sa crvenim ili narandžastim pigmentom), da biste dobili sive pramenove verovatno je potrebno kombinovati više nijansi. Takođe, možda će biti potrebno koristiti blanš, kako biste najpre posvetleli kosi, što svakako zahteva određene frizerske veštine.
    Crnu farbu sa kose možete bezbedno ukloniti Colourless Max Effect skidačem farbe bez blanša, nakon čega je potrebno da ofarbate kosu u željenu nijansu.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Marija Miljkovic
    23.08.2021. 10:28

    Zdravo, interesuje me da li je posle ovog skidaca farbe neophodno ofarbati kosu u zeljenu boju ili se moze nastaviti i bez farbanja?

  • Alexandar Cosmetics
    23.08.2021. 11:24

    Poštovana Marija,
    Hvala na interesovanju za naše proizvode.
    Nakon upotrebe skidača farbe, verovatno Vaša kosa neće imati željenu nijansu ni očekivani sjaj, pa je neophodno ofarbati kosu na uobičajen način.
    Farbanje kose je dozvoljeno odmah nakon primene skidača.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Teodora
    05.07.2021. 19:34

    Odličan. Koristila sam Skidač farbe bez blanša za suvu i oštećenu kosu COLOURLESS Max Condition 4x60ml. posvetlio mi je kosu, izjednačio šarenilo koje sam imala na glavi (svetlija pri korenu, tamna na sredini, crvenkasta na krajevima) sad imam lepu boju meda sa crvenim odsjajem, nije bilo potrebe ni da je farbam posle. Preporučujem.

  • Alexandar Cosmetics
    06.07.2021. 08:15

    Draga Teodora,
    Hvala što koristite naše proizvoda i hvala na ovom divnom komentaru.
    Drago nam je što ste zadovoljni Colourless skidačem farbe za kosu.

    Ukoliko imate bilo kakva pitanje, predloge i sugestije, slobodno nam pišite.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Biljana Timotijevic
    04.06.2021. 22:59

    Zdravo sinoc sam upotrebila vas skidač boje za crne braon i crvene tonove po uputstvu međutim nije skinulo uopste boju sa kose kakvs je bila pre takva je i sad bila sam tamno crvena pa sam se ofarbala u prirodnu smedju …Zbog čega se meni nije skinula boja??????Mozda neki drugi skidam iz vaše kolekcije??

  • Alexandar Cosmetics
    05.06.2021. 10:33

    Poštovana Biljana,
    Hvala na javljanju i što koristite naše proizvode.
    Razlog za izostanak rezultata je najčešće nedovoljno dobro ispiranje kose nakon tretmana. Kako biste postigli najbolje rezultate potrebno je pridržavati se svih instrucija na uputstvu, a posebno obratiti pažnju na ispiranje.
    Dugo i temeljno ispiranje kose je najvažniji korak za skidanje boje, jer se tako uklanjaju sve čestice farbe. Preporučuje se da voda bude topla, kako bi se otvorile kutikule dlake, što omogućava da se boja lakše ispere iz vlasi.
    Colourless skidač je jedan od najprodavanijih, jer veoma efikasno uklanja neželjenu boju sa farbane kose i uglavnom smo imali pozitivne povratne informacije o ovom proizvodu. Po potrebi se može koristiti dva puta uzastopno, da biste postigli što bolji efekat.
    Važno je da znate da skidači farbe ne posvetljuju kosu, jer ne sadrže blanš, tako da Vaša prirodna boja, odnosno prirodni pigment ostaju nepromenjeni. Ukoliko imate prirodno smeđu boju kose, a želite da je posvetlite, skidač nije dovoljan. Nakon njegove upotrebe, preporučuje se farbanje kose na uobičajen način, kako biste postigli željenu nijansu.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Ana
    11.05.2021. 22:01

    Dobro veče. Za koju dužinu kose je dovoljan jedan set skidača farbe? Pitam zato što imam dugu i gustu kosu, inače za farbanje cele kose su mi potrebne dve farbe. Hvala.

  • Alexandar Cosmetics
    12.05.2021. 11:16

    Poštovana Ana,
    Hvala na interesovanju za naše proizvode.
    Kako biste postigli što bolji efekat i ujednačenu nijansu neophodno je da prekrijete sve vlasi skidačem. S obzirom da imate dugu i gustu kosu i da za bojenje koristite dve farbe, verovatno će vam biti potrebna 3-4 skidača farbe. Jedno pakovanje se uglavnom preporučuje za efikasno uklanjanje boje sa paža srednje dužine.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Katarina
    21.04.2021. 23:37

    Cao. Imam pitanje. Prirodna mi je boja kose nesto poput smedje- ili ti boja lesnika. Sada mi je kosa ofarbana u tamno braon (3.0 Brasilia), koja je po meni vise crna nego tamno braon, mada sam ranije dosta dugo bila plavusa koja se uglavnom borila sa crvenim pigmentom, ali na kraju sam uspela izvuci pepeljastu sa farbom Keune 1517. Kako je moguce da ne ostetim kosu, skinem ovu tamno braon boju sa moje kose, i predjem u plavo (ali ne da budem naradzasta, razumem da necu odmah biti pepeljasta, ali nikako ne bi volela da budem narandzasta)? I da, jos nesto, da li bih ja mogla staviti dva puta ba dan ovaj tretman i koji bi efekat postigla? Jos vise bih je posvetlela ili bi ostala usta kao i nakon jedne upotrebe? Hvala! 🙂

  • Alexandar Cosmetics
    22.04.2021. 08:46

    Draga Katarina,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    Colourless skidači farbe sa kose ne sadrže blanš (tzv. izbeljivač za kosu) i nisu predviđeni za posvetljivanje (prirodne) boje, već se koriste isključivo za uklanjanje crnih, crveni, braon i tamnoplavih tonova sa farbane kose. Efikasno uklanjaju farbu sa kose, sve do prirodne nijanse. Ovi skidači farbe su manje agresivni prema kosu od drugih, sličnih proizvoda. Može se desiti da usled neravnomernog nanošenja proizvoda, nakon njegove upotrebe ne dobijete ujednačenu nijansu, odnosno da na kosi ostanu tragovi farbe. Colourless skidač možete koristiti dva puta zaredom u toku jednog dana, kako biste uklonili ostatke farbe i postigli ujednačenu nijansu. Nakon upotrebe ovog proizvoda potrebno je ofarbati kosu na uobičajen način.
    S obzirom da imate prirodno smeđu boju kose i dominantan crveni pigment, najbolje je da se o ovoj promeni detaljno konsultujete sa frizerom kako biste izbegli pojavu neželjenih crvenih, narandžastih i žutih tonova na kosi. Verovatno će biti potrebno da koristiti i blanš pre farbanja, kao i da mešate više boja u određenoj srazmeri, da biste dobili željenu plavu nijansu. Ukoliko niste vešti u ovom poslu, naročito ako nikada ranije niste koristili blanš, može se desiti da oštetite kosu. Zbog toga i zbog Vaših prethodno opisanih iskustava sa farbanjem kose u plavu nijansu, najbolje je da posao prepustite profesionalnim frizerima, koji će na osnovu trenutnog izgled, boje i stanja Vaše kose, uz konsultacije sa Vama, naći najbolje rešenje.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Jelena Lazarevic
    16.04.2021. 23:14

    Postovani ,pre par nedelja sam uradila popunjavanje dlake keratinom.Bojim se Macadamia bojom medium copper blond ali bih se vratila u klasicno plavu .Da li smem da prvo nanesem skidac pa boju ,sobzirom da imam keratin.Hvala unapred

  • Alexandar Cosmetics
    19.04.2021. 09:00

    Poštovana Jelena,
    Hvala na upitu i što koristite naše proizvode.
    Nakon keratinskog tretmana, da bi efekat trajao što duže, potrebno je koristiti proizvode (šampone, maske, balzame i slično) koji ne sadrže štetne sulfate (SLS i SLES).
    Što se tiče Colourless skidača farbi za kosu, možete ih koristiti, ali postoji mogućnost da će poništiti ili oslabiti dejstvo keratinskog tretmana.

    Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Milica Petkovic
    01.04.2021. 12:15

    Koliko često sme da se koristi preparat, odnosno, koji je preporuceni vremenski period. Prijateljica je koristila preoarat,skinula boju, a onda je opet pogresnom bojom potamnela. Ponovo bi koristila preparat, samo recite kada je bezbedno da ga opet upotrebi.

  • Alexandar Cosmetics
    01.04.2021. 12:32

    Poštovana Milice,
    Hvala na javljanju i dodatnom pitanju o načinu upotrebe naših proizvoda.
    Prema preporuci proizvođača, Colourless skidači farbe za kosu se po potrebi mogu koristiti čak dva puta uzastopno u toku jednog dana.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Milica Kostić
    07.03.2021. 23:36

    Poštovani,

    moja prirodna boja kose je smeđa, ali farbam se u crno dve godine. Želim da skinem ovo crnilo i da vratim prirodnu boju, barem približno da se ne vidi razlika dok raste moja boja kose…:-) Šta mi predlažete od navedenog?

    Pozdrav!

  • Alexandar Cosmetics
    08.03.2021. 12:32

    Poštovana Milice,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    Za skidanje crne boje sa kose predlažemo Vam da koristite Colourless Max Effect skidač farbe bez blanša, koji uklanja crne, braon i crvene nijanse do nekoliko tonova. Nakon njegove upotrebe verovatno će biti potrebno da ofarbate kosu u željenu nijansu, kako biste dobili ujednačenu boju. Kosu možete ofarbati odmah nakon primene proizvoda.
    Kao što znate, svaka farba za kosu se posle nekoliko pranja blago ispira. Da biste postigli što približniju nijansu prirodnoj, možda će za farbanje biti neophodno da pomešate dve nijanse, pa predlažemo da se konsultujete sa frizerom oko izbora.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Jovana Nikolic
    25.02.2021. 18:11

    Imala sam crnu kosu, nakon ovog prozvoda imam carvenu kosu, koja nije ni priblizna mojoj kosi. Prodavacice su me ubedjivale da ce mi proizvod vratiti prirodnu boju kose, koja je onace svetlo smedja sto je meni bilo nemoguce. Dvoumila sam se, ali sam na kraju prelomila da probam. Imam savet za sve vas koje ste farbane dugi niz godina u nekoliko boja ili u tamnijim nijansama i nijansama teskim za skidanje da preskocite ovaj proizvod.

  • Alexandar Cosmetics
    26.02.2021. 09:41

    Poštovana Jovana,
    Hvala na javljanju. Žao nam je što ste imali neprijatno iskustvo sa pomenutim proizvodom. U pitanju su naši najprodavaniji skidači farbi za kosu, za koje dosad nismo imali nikakve reklamacije ni negativne komentare.
    Colourless Max Effect skidač farbe bez blanša je namenjen isključivo za uklanjanje trajne i polutrajne farbe sa kose. Nakon njegove primene potrebno je ofarbati kosu u željenu boju ili koristiti preliv kako bi se ujednačila boja.
    Uobičajena rekacija je da prirodni pigmenti kose dođu do izražaja nakon upotrebe skidača farbe za kosu i zbog toga se preporučuje novo farbanje u željenu nijansu. U Vašem slučaju, crveni pigment je dominantan, pa je to verovatno razlog zbog kojeg ste dobili takvu boju.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Mina
    18.01.2021. 23:49

    Postovani, prirodna boja mi je tamno smedja, htela bih da predjem u plavo s’tim sto mi je pola kose vec plavo. Mislila sam da pokusam bez blansa. Moje pitanje je da li mi savetujete tako nesto i koju farbu da uzmem u tom slučaju i koliko bi mi pomogao korektor? Inace sam se farbala sa free limix kada sam bila plava. Hvala.

  • Alexandar Cosmetics
    19.01.2021. 10:32

    Poštovana Mina,
    Hvala na interesovanju za naše proizvode.
    S obzirom da imate prirodno tamnosmeđu boju kose, prelazak u plavu može biti zahtevan posao. Da biste dobili lepu nijansu, bez neželjenih tonova, najverovatnije će biti potrebno da prvo koristite blanš. Colourless skidači farbe nisu namenjeni za izbeljivanje prirodne kose, već se koriste za uklanjanje polutrajne i trajne farbe sa kose. Ukoliko biste koristili ovaj proizvod, uklonili biste plave tonove sa dela kose koji je ofarban, ali ne biste dobili ujednačenu nijansu. Samim tim farbanje kose nakon primene skidača farbe bi takođe bilo zahtevno, ako želite da postignete ujednačenu boju cele kose.
    Savetujemo Vam da se detaljno konsultujete sa Vašim frizerom oko promene boje i odabira najbolje nijanse. Ukoliko nikada niste koristili blanš, najbolje je da kompletan posao farbanja prepustite profesionalcima.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Violeta Obrenov
    11.01.2021. 15:46

    Poštovanje.
    Imam 54 godine i već dugo sam seda.Veći deo života sam se farbala u neke crvenlaste tonove,onda 3 godine u Plum/Loreal casting,pa poslednje 3 godine u Plavetno crnu,takođe Loreal.Već duže se spremam da “izađem“ iz crne i to u neku čokoladnu boju,pa možda i po neki svetliji pramen.E,tu nastaju problemo.Odjedanput,moji izrasci tj sede ne primaju boju ili se odmah isperu!Spremna sam na to da kosa koja je već ofarbana u crno sporije dobija željenu boju,ali bi izrasci bili ćokočadni.Probala sam sa Loreal casting i eccellence,Garnier olia.U vašoj radnji sam uzela farbu Freelimix br 5.00 i primile su mi sede,ali mi je ostatak kose crnji nego što je bio.Kako do željenog rezultata?

  • Alexandar Cosmetics
    12.01.2021. 09:38

    Poštovana Violeta,
    Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
    Prelazak iz tamne, pogotovo crne boje kose u svetliju nijansu je zahtevan proces. Kako biste postigli željenu nijansu na celoj dužini kose, potrebno je prethodno da uklonite neželjenu crnu farbu sa kose.
    Naša preporuka je da najpre koristite Colourless Max Effect skidač farbe, koji ne sadrži blanš i koristi se za uklanjanje crnih, braon i crvenih nijansi trajnih i polutrajnih farbi sa kose.
    Nakon toga možete odmah obojiti kosu u željenu nijansu. FreeLimix farbe za kosu u potpunosti prekrivaju sede vlasi i veoma su postojane, tako da predstavljaju dobar izbor.
    Ukoliko želite svetlije pramenove, savetujemo Vam da se konsultujete sa frizerima, jer ovaj posao zahteva posebnu veštinu.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Biljana
    04.01.2021. 10:05

    Postovani godinama se farbam u crno color samponom ii sada bih da predjem u pepeljasto plavu nijansu zamolila bih vas da mi predlozite koji vas skidac boje da koristim i da mi objasnite proces dobijanja zeljene boje.

  • Alexandar Cosmetics
    04.01.2021. 11:21

    Poštovana Biljana,
    Hvala što se interesujete za naše proizvode.
    Da biste uklonili neželjenu crnu boju sa kose, predlažemo Vam da koristite Colourless Max Effect skidač farbe, koji ne sadrži blanš i namenjen je za uklanjanje crnih, braon i crvenih nijansi trajnih i polutrajnih farbi sa kose. Koristite ga prema uputstvu i potrudite se da proizvod ravnomerno nanesete na celu kosu, kako biste efikasno uklonili sve tamne tonove. Odmah potom možete ofarbati kosu u željenu nijansu.
    Što se tiče pepeljastoplave boje koju želite da postignete, najbolje je da se konsultujete sa frizerom, jer je prelazak iz tamne tj. crne boje u plavu veoma zahtevan. U zavisnosti od Vaše prirodne boje kose i njenog pigmenta, možda će biti potrebno da prvo koristite blanš, pa tek onda da bojite kosu u platinastu nijansu.
    Važno je da znate da su platinaste nijanse zahtevne za održavanje. Pored pojačane nege i hidratacije kose, neophodno je da jednom nedeljno koristite antiyellow (tzv. ljubičasti) šampon, kako biste održavali lepu svetlu, platinastu nijansu do sledećeg farbanja i uklonili neželjene žute tonove sa kose.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Maja
    02.01.2021. 08:18

    Poštovani, pre dve godine koristila sam skidač farbe ColourlessMaxefect, imala sam tamnosmedju boju i skidačem boje dobila sam neku bakarnu boju, zbog pigmenta crvenog koji, inače dominantan (prirodna sam crnka). Poslednjih godinu i po dana, bila sam plavuša.Medjutim, pre par dana ofarbala sam se Macadamia farbom 677 sa 6% hidrogeneom i dobila gotovo crnu boju kose. Moje pitanje je da li ću ovim skidačem, kojim sam, inače, prezadovoljna, vratiti plavu boju kose (imam tj imala sam i pramenove), ili ću opet dobiti neki bakarni ton? Unapred zahvaljujem na odgovoru. Maja

  • Alexandar Cosmetics
    12.01.2021. 11:25

    Poštovana Majo,
    Hvala na javljanju i poverenju.
    Farba za kosu Macadamia 6.77 je inače veoma tamna boja, čokoladne nijanse. Malo tamniju nijansu ste verovatno dobili zbog prirodne boje Vaše kose i dominantnog pigmenta, kao i prethodne farbe koju ste imali na kosi.
    Kao što znate, Colourless Max Effect skidač farbe efikasno uklanjanja crne, braon i crvene nijanse trajnih i polutrajnih farbi sa kose. Krajnji rezultat, odnosno intenzitet posvetljivanja, zavisi od kvaliteta Vaše kose, trenutnog intenziteta boje i prirodnog pigmenta. Mala verovatnoća je da ćete nakon njegove upotrebe dobiti plavu boju koju ste imali pre poslednjeg farbanja, jer to nije Vaša prirodna boja, već nijansa koju ste dobili bojenjem kose.
    Colourless skidači farbi uklanjaju boju sa kose do određenih tonova. S obzirom da je Vaša prirodna boja kose crna i da imate dosta crvenog pigmenta, najverovatnije je da ćete ponovo dobiti bakarnu nijansu, pa je nakon primene skidača neophodno da ofarbate kosu u željenu nijansu.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Aleksandra
    29.12.2020. 21:25

    Pozdrav…. Crnka sam preko 10godina,zelim skinuti crnu boju,ali ne zelim proizvode koji sadrze blans….koliko procenta sú vaši proizvodi bez blansa úspešní? Srdacan pozdrav

  • Alexandar Cosmetics
    30.12.2020. 08:40

    Poštovana Aleksandra,
    Hvala što se interesujete za naše proizvode.
    Colourless Max Effect skidač farbe ne sadrži blanš i koristi se za uklanjanje crnih, braon i crvenih nijansi trajnih i polutrajnih farbi sa kose. Veoma uspešno skida tamne tonove, što potvrđuju brojna iskustva korisnika i povratne informacije koje dobijamo, kao i činjenica da je ovo jedan od naših najprodavanijih skidača farbe. Krajnji rezultat, odnosno intenzitet posvetljivanja kose, zavisi od kvaliteta Vaše kose, trenutnog intenziteta boje i prirodnog pigmenta.
    Prilikom primene proizvoda pratite uputstvo i vodite računa da proizvod ravnomerno nanesete na celu kosu. Naša preporuka je da nakon skidanja boje kosu ofarbate u željenu nijansu.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Katarina
    23.07.2020. 10:59

    Postovanje . Pre dva meseca ofarbala sam se u tamnu cokoladu koja je ispala na mojoj kosi crno(pre toga sam imala pramenove) zelja mi je da predjem u neku plavu boja meda , peska… da li je siguran ovaj skidac farbe jer u jednom lokalu kada sam pitala rekli su mi da cu ispasti narandzasta. I da li imate vi mozda lokal u nisu? Pa da mi vi to odradite?

  • Alexandar Cosmetics
    23.07.2020. 11:26

    Poštovana Katarina,
    Hvala što se interesujete za naše proizvode.
    Ukoliko želite da posvetlite boju za nekoliko tonova, Colourless Max Effect skidač farbe bez blanša je odličan izbor za uklanjanje farbe sa kose. Kakvu boju ćete dobiti nakon njegove upotrebe zavisi od prirodne boje Vaše kose i njenog pigmenta. Nakon upotrebe ovog skidača, neophodno je da ofarbate kosu u željenu nijansu.
    Mi nemamo frizerske, ni kozmetičke salone, bavimo se prodajom i distribucijom proizvoda za ličnu i profesionalnu upotrebu iz oblasti kozmetičke industrije. U Nišu možete kupiti naše proizvode u nekom od Alexandar Cosmetics distributivnih centara, ili ih poručiti direktno sa našeg sajta. Spisak i adrese prodajnih objekata pogledajte na ovom linku.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com

  • Ivana
    16.07.2020. 13:47

    Postovani, juce sam bila kod frizera da iz crne predjem u svetliju boju, korišćen je blans i plava farba medjutim ja sam narandzasta, sta mi predlazete da skinem tu narandzastu i postanem plava? Hvala

  • Alexandar Cosmetics
    16.07.2020. 14:49

    Poštovana Ivana,
    Hvala na javljanju.
    Osobe koje imaju dominantan crveni pigment kose neretko se susreću sa ovim problemom. Da bi se direktno sa crne kose prešlo na željenu nijansu plave, potrebna je velika veština frizera, kao i upotreba adekvatnih proizvoda. S obzirom da ne znamo koja farba i blanš su korišćeni, kao ni kako trenutno izgleda boja Vaše kose i kakav je njen kvalitet, naš savet je da se prvo konsultujete sa nekim drugim, profesionalnim frizerom i da mu detaljno objasnite šta je sve korišćeno za promenu boje. Ponekad je dovoljno sačekati da se boja malo ispere, pa ponoviti farbanje. U svakom slučaju, ukoliko niste zadovoljni bojom možete je ukloniti Colourless skidačem farbe bez blanša i nakon toga ponovo ofarbati kosu u svetliju nijansu.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com

  • Vesna
    29.06.2020. 11:24

    Postovani, htela bih da iz boje macadamia violet black predjem u neku srednje crvenu nijansu koja nije mnogo agresivna. Da li mi mozete preporuciti moderniju nijansu crvenkaste boje koja nije bakarna ni mahagoni vec deluje kao blago isprana boja sa primesom ruzicastog tona. I koji dekolorant da upotrebim za posvetljenje. Hvala!

  • Alexandar Cosmetics
    29.06.2020. 12:59

    Poštovana Vesna,
    Hvala na poverenju i interesovanju za naše proizvode.
    S obzirom da trenutno imate tamnu boju kose, da biste je posvetlili potrebno je najpre da koristite skidač farbe bez blanša COLOURLESS Max Effect. Pošto ne znamo koja je prirodna boja Vaše kose, teško je dati preciznu preporuku za odabir nijanse farbe. Ukoliko tražite neagresivne proizvode, naš predlog su Infinity farbe za kosu (nijanse 8/26 i 9/21), jer su obogaćene čistim ekstraktima arganovog i lanenog ulja, koji neguju kosu. Da biste postigli željeni efekat potrebno je pomešati više nijansi, pa je naš savet da posao farbanja prepustite svom frizeru.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com

  • Jelena
    02.06.2020. 20:30

    Skida li kanu sa kose?

  • Alexandar Cosmetics
    03.06.2020. 08:00

    Draga Jelena,
    Hvala na interesovanju za naše proizvode.
    Colourless skidači bez blanša uspešno uklanjaju trajnu i polutrajnu farbu sa kose. Nisu predviđeni za skidanje kane, jer je ova prirodna boja veoma intenzivna i ne ispira se.

    Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com

  • Ivana
    25.05.2020. 18:16

    Poštovani,
    Zanima me da li sa Colourless max condition setom može da se skine crna farba?
    Hvala

  • Alexandar Cosmetics
    26.05.2020. 09:26

    Poštovana Ivana,
    Hvala što se interesujete za naše proizvode.
    Colourless Max Condition skidač farbe bez blanša je namenjen za uklanjanje svetlijih tonova i jačanje kose. Za uklanjanje crne trajne i polutrajne farbe sa kose potrebno je da koristite Colourless Max Effect set za skidanje farbe.

    Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com

  • Katarina
    04.05.2020. 16:58

    Da li cu imati problem sa prirodnim sitnijim loknama (ne afro), ako skinem tamno vraon boju sa Max effect-om? Kosa mi je suva..i ne zelim da izgubim lokne.

  • Alexandar Cosmetics
    05.05.2020. 12:31

    Draga Katarina,
    Hvala što se interesujete za naše proizvode. Colourless Max Effect skidač farbe za kosu možete koristiti na prirodno kovrdžavoj kosi.
    S obzirom da imate suvu kosu, kako biste je nahranili i oporavili, preporučujemo Vam da u redovnu rutinu nege uvrstite Macadamia Ultra Rich Repair kolekciju za negu kovrdžave kose. Proizvodi su obogaćeni uljima makadamije i argana, koja dubinski hidriraju suvu i oštećenu kosu.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com

  • Tanja
    30.04.2020. 15:00

    Poštovani,
    Htela bih da iz bakarne boje pređem u u tamno plavu. Moja kosa je prirodno kovrdžava i brinem se da li će ovaj proizvod uticati na kovrdze?

  • Alexandar Cosmetics
    30.04.2020. 15:53

    Poštovana Tanja,
    Hvala na interesovanju za naše proizvode.
    Colourless skidači farbe za kosu se mogu koristiti na prirodno kovrdžavoj kosi. Njihova upotreba se ne preporučuje na kosi sa afro frizurom.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com

  • Dijana
    29.04.2020. 20:10

    Pozdrav. Farbam se u crno vec dve godine,dugacku kosu imam , negujem je prirodno(uljima,koprivom i pantenolom). Htela bih da izadjem iz crne i predjem u moju prirodnu braon. Kanom sam se ofarbala za ove dve godine 4 puta,a farbam se svakih mesec dana. Da li smem da koristim ovaj proizvod Colourless hair color remover s obzirom da pise da se ne koristi na kosi koja je farbana kanom? Poslednja 3 farbanja su bila sa farbom bez amonijaka. I da li bi skinulo skroz ako jednom iskoristim ili ce ponovo trebati ? Hvala unapred.

  • Alexandar Cosmetics
    30.04.2020. 08:30

    Draga Dijana,
    Hvala na interesovanju za naše proizvode.
    Colourless skidač farbe bez blanša skida trajnu i polutrajnu farbu sa kose, ali ne i kanu. Zbog toga se ne preporučuje upotreba ovog proizvoda na kosi koja je tretirana kanom, jer neće dati rezultate.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com

  • Jovama
    22.04.2020. 03:40

    Farbam se godinama u crno ali na svakih 4-5 meseci tako da mi je dole tamnija, a gore moja boja (tamno smeđa)… Kada bih koristila skidač, da li bi skinuo svu crnu boju tj. da li bi mi kosa bila prirodne boje? I da se ne farbam nakod toga? Poz

  • Alexandar Cosmetics
    22.04.2020. 10:03

    Draga Jovana,
    Hvala što se interesujete za naše proizvode.
    Upotrebom Max Effect Colourless skidača uklonićete tragove crne farbe sa kose, ali verovatno nećete dobiti ujednačenu nijansu i onu koja je identična Vašoj prirodnoj boji kose. Međutim, nakon primene ovog proizvoda dobićete idealnu podlogu za farbanje kose u željenu nijansu. Ukoliko želite da povratite prirodnu boju kose, preporučujemo Vam da nakon ovog tretmana ofarbate kosu nijansom koja je najsličnija prirodnoj boji Vaše kose.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com

  • Jadranka
    07.04.2020. 12:20

    Poštovanje. Farbam se u intenzivno crvenu boju već tri godine, ali naravno to nikad nije ta boja jer je moja prirodna srednje smeđa. Htela bih da pređem u neku boju meda, da li je to moguće sa Vašim skidačem, tj. da li će mi skinuti ovu crvenu posle koje mogu da se prefarbam bez vraćanja skinute boje. Hvala unapred.

  • Alexandar Cosmetics
    07.04.2020. 12:33

    Poštovana Jadranka,
    Hvala na interesovanju za naše proizvode.
    Colorless Max Effect skidač farbe bez blanša će ukloniti sve tragove crvene trajne ili polutrajne farbe sa kose. Nakon toga možete odmah ofarbata kosu na uobičajen način, željenom nijansom farbe.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com

  • Tamara Djordjevic
    01.04.2020. 18:42

    Pozz, iskoristila sam vaš proizvod za skidanje crne boje, da li sme da se posle dva tri dana odradi ponovo tretman za još neku nijansu svetlije?

  • Alexandar Cosmetics
    02.04.2020. 10:27

    Draga Tamara,
    Hvala što koristite naše proizvode.
    Colourless skidači farbe ne posvetljuju boju, oni se koriste za uklanjanje trajne i polutrajne farbe sa kose. Pravilnom upotrebom možete ukloniti sve tragove farbe. Ukoliko ste to već postigli sa prvim tretmanom, ponovljeni postupak neće imati efekta.
    Ako želite da posvetlite kosu, najbolje je da se detaljno konsultujete sa Vašim frizerom i da ofarbate kosu željenom nijansom.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com