Vreme je za Makeup Revolution

Revolution Beauty London je konačno stigao i kod nas. Ovaj brend vrhunskog kvaliteta i pristupačnih cena je u svetu uveliko poznat i popularan, a njegov bogat asortiman će vas naprosto opčiniti.

Revolution Beauty London

 

Zato je vreme da upoznate Revolution Beauty London i pridružite se makeup revoluciji! Ceo asortiman obuhvata: Revolution Makeup, I Heart Revolution, Makeup Obsession, Revolution Pro i Revolution Skincare brendove.

Revolution Makeup I Heart Revolution Makeup Obsession Revolution PRO Revolution Skincare

 

 

Revolution Beauty je najprodavaniji britanski brend šminke, popularan zbog izrazito dobrog odnosa cene i kvaliteta. Ovaj brend poziva na revoluciju u oblasti šminke. Suština revolucije je da kvalitetna šminka prestane da bude stvar novca i prestiža, već da bude dostupna svima koji žele da je koriste.

Svesni smo da nije lako pronaći makeup brend koji može u potpunosti da zadovolji sve naše potrebe. To je posebno izraženo kad postoje i specifični zahtevi, kao što su da proizvodi ne sadrže gluten ili da nisu testirani na životinjama.

Makeup Revolution
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Zašto Revolution Beauty London

Revolution Beauty je postao poznat po svojim raskošnim paletama senki, neverovatno pigmentisanim hajlajterima, magičnim bronzerima i postojanim korektorima. Ipak, ovde nije kraj spisku proizvoda popularnog britanskog brenda.

Posebno je zanimljiva činjenica da ovaj brend na mesečnom nivou donosi nove i uzbudljive proizvode na tržište. Ono što ih takođe izdvaja od konkurencije, jeste interesantan dizajn ambalaže. Kreativna i unikatna pakovanja, koja obiluju velikim brojem različitih boja i nijansi, sigurno će vas osvojiti.

Foto: Alexandar Cosmetics

 

Kada biramo brend šminke koji ćemo koristiti, oslanjamo se na nekoliko kriterijuma, a kvalitet i cena su osnovni. Već u tom koraku Revolution Beauty London pravi odstupnicu u odnosu na druge brendove, tako što ne samo da zadovoljava očekivanja svojih kupaca, već ih i nadmašuje. To ćete saznati od brojnih korisnika ove šminke iz celog sveta.

Odnos cene i kvaliteta drastično je u korist kvaliteta, tako da mnogi proizvodi ostavljaju utisak onih koji spadaju u luksuzne linije.

Foto: Alexandar Cosmetics

 

Revolution Beauty London, kompanija koja stoji iza ovog brenda, svoje proizvode ne testira na životinjama. Zbog toga oni zasluženo nose cruelty-free oznaku. Takođe, većina proizvoda ne sadrži gluten, pa ih mogu koristiti i svi koji boluju od celijakije ili su intolerantni na gluten. Isto tako, većinu proizvoda mogu da koriste i vegani, zato što ne sadrže životinjske sastojke.

Obratite pažnju na deklaracije prilikom kupovine. Kod svakog proizvoda naznačeno je da li je pogodan za upotrebu od strane vegana i onih koji imaju problem sa glutenom.

Makeup Revolution
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Sve što smo ikada želeli od šminke sada je stiglo i na naše tržište. Podelite sa nama u komentarima vaše utiske. Pre toga nemojte zaboraviti da posetite našu online prodavnicu i saznate šta sve nudi Revolution Beauty London. 

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)