EXIT festival 2019 – Alexandar Cosmetics beauty partner

Uspešno je završen EXIT festival 2019. na kojem je kompanija Alexandar Cosmetics, kao beauty partner, učestvovala po sedmi put. 

Rekordan broj posetilaca svedoči o tome da je EXIT i ove godine najznačajniji letnji festival na otvorenom, ne samo u Srbiji i regionu, već u celoj Evropi. Upravo zato smo se pridružili EXIT plemenu i ove godine.   

EXIT festival 2019. i Alexandar Cosmetics

 

Na ovogodišnjem Festivalu posetioci su imali priliku i da uživaju u mnogim aktivnostima koje smo osmislili ovim povodom. Takođe su mogli i da se upoznaju sa našim proizvodima i dobiju kratke savete od makeup artista. U duhu EXIT festivala 2019. organizovali smo brojne zabavne sadržaje, foto kutak za ljubitelje društvenih mreža, šminkanje posetilaca, ankete, nagradne igre…

Alexandar Cosmetics štand - EXIT festival 2019

Šminkanje za EXIT festival 2019

 

Alexandar Cosmetics nagrade za EXIT festival 2019

Podelili smo mnoštvo poklon paketa, kao i brojne vaučere za povoljniju kupovinu. 

Posetioci EXIT-a i Alexandar Cosmetics aktivacione zone dobili su 15% popusta na ceo asortiman naših proizvoda, za online kupovinu u našem web shop-u. Svi koji su učestvovali u našoj mini anketi dobiće na svoju email adresu poklon vaučere, sa kodovima za popuste, koje mogu iskoristiti do kraja jula. 

EXIT i Alexandar Cosmetics

 

Izvukli smo pet srećnih dobitnika iz naše Fill In&Win kutije, koji su osvojili poklon pakete. Sve učesnike ćemo obradovati popustom za jednu kupovinu. 

 

Pobednik našeg makeup #vibewithmytribe takmičenja biće objavljen na našem instagram profilu @alexandarcosmetics, a za look koji je obeležio EXIT2019 smo spremili vrednu nagradu.

 

Festivalska atmosfera u Alexandar Cosmetics zoni

Euforija i pozitivna atmosfera zavladali su Beauty Begins Here zonom odmah po otvaranju festivalskih kapija. Vesela i nasmejana lica, razigrani i dobro raspoloženi EXIT-ovci okupirali su naš kutak. Time su nam pokazali da je naše prisustvo na EXIT-u bilo sasvim opravdano. Druženje u zoni lepote trajalo je svake večeri do kasno u noć.

EXIT festival 2019 - ludi provod EXIT festival 2019 - dobitnici nagrada

 

Makeup Touch-up u Alexandar Cosmetics zoni

Makeup artisti iz Alexandar Cosmetics-a imali su pune ruke posla, stvarajući pravu festivalsku magiju na licima naših posetilaca. 

 

Proizvodi i pribor za makeup koje su koristili naši šminkeri za ulepšavanje posetilaca, dostupni su u našim prodavnicama, kao i u online shop-u. Ukoliko su vam se neki posebno dopali, a imate i vaučer za popust, iskoristite priliku i nabavite sve vaše omiljene beauty proizvode do kraja ovog meseca. 

EXIT festival 2019

 

Nagradna igra u Alexandar Cosmetics EXIT zoni

Posebnu pažnju izazvala je nagradna igra sa specijalno dizajniranim Alexandar Cosmetics beauty kockicama. Sva četiri dana festivala posetioci naše zone imali su priliku da osvoje vredne poklone iz našeg bogatog asortimana. Delili smo palete senki za oči, trepavice, ruževe i olovke za usne, hajlajtere i olovke za šminkanje.

 

Foto kutak je osvojio EXIT festival 2019

Jungle wall, simbol naše beauty zone, još prve večeri je privukao pažnju posetilaca. Svi su želeli da na ovaj način zabeleže svoje prisustvo na EXIT-u i podele fotografije na društvenim mrežama.

Kako su nam rekli ljubitelji Instagrama, ovde su se sjajno proveli i zabavili.  

 

Magic Mirror EXIT festival 2019

Ništa manje zabavno bilo je i naše čarobno ogledalo, koje je vrlo brzo postalo omiljeno mesto za pravljenje najluđih festivalskih fotografija. Zahvaljujemo se celoj Good Mood Booth ekipi koja se pobrinula da lepi trenuci u Alexandar Cosmetics zoni budu trajno upamćeni!

 

 

 

Svi zainteresovani posetioci mogli su da naprave i personalizuju fotke u odrazu magičnog ogledala i da ih odmah dobiju odštampane za uspomenu.        

 

Oduševljenje nisu krili ni posetioci, ali ni članovi našeg EXIT beauty plemena. Oni su, takođe, iskoristili priliku da zabeleže najluđe festivalske trenutke.   

Alexandar Cosmetics ekipa - EXIT festival 2019Alexandar Cosmetics tim - EXIT festival 2019.

 

Otkud mi na EXIT festivalu 

Gde god je lepota, mladost i zabava, tu smo i mi. EXIT odavno nije samo festival muzike i dobrog provoda, zato smo ga podržali i ovaj put. U prvom planu nije bila samo muzika i zabava, već i svaki detalj na licu, kosi, telu. Upravo je dodatna zabava i ulepšavanje posetilaca ono za šta smo i mi bili zaslužni.  

Alexandar Cosmetics & EXIT festival 2019

 

Još jedan uspešan EXIT je za nama. Hvala svima koji su posetili Alexandar Cosmetics beauty pleme i učestvovali u našim aktivnostima. Čestitamo svim dobitnicima nagrada!

Ove godine Alexandar Cosmetics je u saradnji sa EXIT festivalom bio u službi lepote. Još jednom smo dokazali da je festivalski beauty look jednako važan koliko i sama muzika. 

 

Mi smo se odlično zabavili i uživali na EXIT-u, o čemu svedoči i naša galerija slika. Kako ste se vi proveli? Da li smo i vama ulepšali Festival? Pišite nam svoje utiske sa ovogodišnjeg EXIT-a i podelite sa nama svoje fotografije na društvenim mrežama! 

 

Foto: Alexandar Cosmetics

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)