Šest predloga za novogodišnji poklon

Novogodišnji poklon je samo jedan od načina da voljenim i dragim ljudima pokažemo ljubav i nežnost, izrazimo poštovanje ili jednostavno izmamimo osmeh. Osim toga, pokloni su tu da upotpune prazničnu atmosferu, unesu vedrinu i poprave raspoloženje. 

Ukoliko nemate ideju kako ove godine da obradujete nekoga, u nastavku predstavljamo šest predloga. Uvereni smo da će se svideti ljubiteljima kozmetike. 

Novogodišnji poklon
Foto: Freepik

 

Pre nego što pogledate spisak naših favorita, napravite listu osoba kojima želite nešto da poklonite. Razmislite šta je to što oni vole i na koji način biste ih najviše mogli obradovati. Da li je to sam poklon, kreativna poruka ili možda način na koji ćete upakovati i predati darove? Pored svačijeg imena napišite odgovarajuće smernice, koje će vam olakšati kupovinu.

Ne zaboravite, dobar poklon ne mora da bude skup! Važno je da bude pažljivo biran, po mogućnosti lepo upakovan, a pre svega od srca darovan. Novogodišnji poklon ima cilj da pokrene najlepše, tople emocije. Ne bi trebalo da izazove bilo koju vrstu neprijatnosti kod primaoca, pa ni nelagodnost zbog njegove materijalne vrednosti. Činjenica da su dobili skupocen poklon i pogrešno uverenje da bi trebalo da uzvrate istom merom, kod nekih ljudi može izazvati osećaj nemoći i neprijatnosti ukoliko nisu u situaciji da daruju poklon u sličnoj vrednosti. A to je ono što najmanje želimo, zar ne? Zato, pažljivo birajte poklone za svakog pojedinca. 

 

1. Najlepši novogodišnji poklon za prave beauty hedoniste

Ako je osoba kojoj pripremate poklon neko ko prati sve novitete i trendove u svetu modne i kozmetičke industrije, ispratite koji makeup i skincare proizvodi su aktuelni na društvenim mrežama u poslednjih mesec dana. Zapratite profile koje prati osoba kojoj spremate iznenađenje i vidite šta je kod njih trenutno aktuelno. U skladu sa tim izaberite poklon. 

Ako nas pitate koji su kozmetički proizvodi u trendu, na vrhu liste popularnosti nalaze se: veganska i organska kozmetika, masažeri i roleri za lice, kao i proizvodi za kućne spa rituale. Zato je naša preporuka SPA NATURAL set za tretmane lica, koji sadrži traku za kosu i dvostranu četkicu za čišćenje lica, nežnih ružičastih tonova.

Novogodišnji pokloni
Foto: Alexandar Cosmetics

 

2. Poklon pun nežnosti

Pažljivo odabrana kozmetika je dobar način da dragim ljudima pokažete koliko vam znače. Prisetite se važnih detalja o osobama kojima darujete poklone. Ukoliko je neko koga želite da obradujete vegan, vodite računa da kozmetika koju kupujete sadrži odgovarajuće oznake, poput: 100% vegan, Cruelty-free i sl. Takođe, dobro bi bilo da znate koji tip kože ima osoba za koju pripremate novogodišnji poklon, te da li je možda alergična na pojedine kozmetičke sastojke. Ukoliko niste sigurni, birajte kreme, serume i druge proizvode koji su namenjeni svim tipovima i stanjima kože.

Naš predlog je set seruma za dnevnu negu lica REVOX B77 koji sadrži: 

  • serum sa kofeinom 5% za negu kože oko očiju i ublažavanje vidljivosti natečenih kapaka i tamnih krugova oko očiju;
  • hidratantni serum sa hijaluronskom kiselinom 5%, koji je pogodan za negu svih tipova kože;
  • uljani serum sa skvalanom za intenzivnu hidrataciju kože lica i vrata. 

Ovaj set od tri seruma obradovaće i najozbiljnije zaljubljenike u kozmetičke proizvode. 

Set seruma za negu lica
Foto: Alexandar Cosmetics

 

3. Novogodišnji poklon za ljubitelje šminkanja

Istina je da je pravom ljubitelju šminke teško kupiti dobar poklon, ukoliko ne znate pouzdano šta već ima, šta namerava da kupi i kako se vaš poklon uklapa u te planove. Zato, igrajte na sigurno. Ukoliko želite da obradujete osobu koja voli da se šminka, birajte proizvode koji su kreirani u novogodišnjem duhu. Kozmetičke i makeup kompanije svake godine, već u novembru, na tržište plasiraju nove tzv. poklon setove, koji su upakovani u posebne ambalaže sa prazničnim motivima. Ovakvi pokloni su možda i najsigurnija opcija, ukoliko ne želite da dragoj osobi poklonite nešto što već ima. 

Naš predlog je set za šminkanje MAKEUP REVOLUTION Get the Look Nude Glam koji se sastoji od šest atraktivnih proizvoda u nude tonovima. Ova pažljivo odabrana kombinacija proizvoda je odličan izbor za ljubitelje svedenih makeup stilova, jer nude nijanse daju posebnu nežnost licu uz umerenu dozu glamura. Pored toga, ovakva ambalaža je izuzetno laka za pakovanje.

Novogodišnji poklon - makeup
Foto: Alexandar Cosmetics

 

4. Dar koji će obradovati ljubitelje putovanja

Ukoliko se na spisku osoba, kojima planirate da kupite novogodišnji poklon, nalaze istinski ljubitelji putovanja, sigurni smo da je mini kofer za šminku i kozmetiku odličan izbor. U njega će moći da spakuje sve svoje omiljene sitnice i da ih uvek i svuda bezbedno nosi sa sobom. Naša preporuka je elegantan i praktičan GALAXY PROFESSIONAL kofer za šminku, u popularnoj rose gold boji. U koferu se nalaze jedna velika pregrada i četiri manje pregrade, za uredno odlaganje i organizovanje šminke, kozmetike i pribora. 

Kofer za šminku - idealan novogodišnji poklon
Foto: Alexandar Cosmetics

 

5. Poklon za zaljubljenike u inovacije i moderne frizure

Da li se na vašoj listi nalazi neko ko obožava inovativna tehnološka i dizajnerska rešenja, koja omogućavaju lako i brzo kreiranje željenih frizura? Idealan novogodišnji poklon za takvu osobu je UPGRADE Self Comby figaro za kosu sa pet različitih nastavaka za kreiranje željenih lokni i talasa. Kod ovog aparata cev se postavlja pod uglom od 90 stepeni, što značajno olakšava rad prilikom uvijanja kose. Svi nastavci su napravljeni od titanijuma, što omogućava ravnomerno zagrevanje i raspoređivanje toplote celom dužinom cevi. Dvostruki MCH keramički grejači obezbeđuju konstantnu temperaturu tokom stilizovanja frizure.

Novogodišnji poklon - figaro za kosu
Foto: Alexandar Cosmetics

 

6. Univerzalan i klasičan poklon

Ako niste sigurni čemu bi se neko kome pripremate poklon najviše obradovao, birajte sigurnu opciju. Parfem je prigodan poklon za sve prilike i povode i za svaku osobu – bez obzira na godine, pol i interesovanja. Ovaj univerzalan poklon nikog neće ostaviti ravnodušnim, naročito ako pogodite omiljenu kombinaciju mirisa. Ukoliko niste sigurni koja je, opredelite se za lagane, osvežavajuće mirisne note, poput citrusa i jasmina. 

Naša preporuka je uniseks parfem O’JUVI Black Ombre satkan od kombinacije mirisa narandže, bergamota, jasmina, ljubičice i ambera. Kome god da darujete ovaj parfem kao novogodišnji poklon, sigurni smo da će ga ove očaravajuće mirisne note dugo podsećati na vas, ali i na prazničnu idilu i trenutak otpakivanja poklona sa nestrpljenjem. 

Parfem - najlepši poklon
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Iako je Nova godina samo povod da darujemo drage ljude, emocije koje praznično darivanje izaziva kod svih nas su nešto što se duboko urezuje u pamćenje i traju mnogo duže od praznične sezone. 

Šta vi najčešće poklanjate dragim osobama? Ako su vam se dopale naše ideje podelite ovaj tekst sa onima kojima bi mogao pomoći pri odabiru najlepših novogodišnjih poklona.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)